Кемпінг «У Лобановського» запрошує гостей Євро-2012

Кемпінг «У Лобановського» запрошує гостей Євро-2012

Обираючи варіант відвідування матчів Євро-2012 в Києві, гості футбольного свята можуть обрати унікальну можливість зупинитися в традиційному європейському кемпінгу у півгодині їзди від центру Києва.

Відмовитися від такої можливості буде непросто
власниками кемпінгу «У Лобановського», які готуються гостинно зустріти футбольних вболівальників із усього світу, є члени сім'ї Валерія Васильовича Лобановського, а сам кемпінг розташований неподалік від легендарної бази «Динамо» в Кончі-Заспі. Саме тут великий футбольний тренер створював свої «золоті команди» й готував їх до незабутніх перемог, саме тут під час Євро-2012 будуть розміщуватися національні збірні України та Швеції.

До території кемпінгу веде комфортабельне шосе європейського класу, на якому ніколи не буває заторів, що буде гідно відзначено вболівальниками, які приїдуть до кемпінгу на своїх автомашинах, розмістивши їх на безкоштовній парковці. До послуг гостей кемпінг пропонує сучасні упорядковані кемпери, розраховані на чотирьох людей, із зручними кухнею, їдальнею, душем та туалетом. Гості зі своїми кемперами також будуть розміщені з максимальним комфортом. Для тих, хто захоче бути ближчим до природи і ще трохи заощадити, передбачена можливість розміщення в наметах. Тут же можна буде активно відпочити на спортмайданчиках, біля столів для настільного тенісу або просто насолоджуючись свіжим повітрям.

До вартості перебування традиційно включено обов'язковий сніданок у затишному ресторані, розташованому на території. В обідній та вечірній час ресторан стане місцем цікавого дозвілля, де можна буде і смачно поїсти, і переглянути футбол по телевізору, і зіграти в більярд, і поблукати лабіринтами інтернету. Також для гостей передбачені комфортабельні готельні номери класу люкс.

Вартість послуг кемпінгу «У Лобановського» на період Євро-2012 становить:

Кемпер – 800 гривень (1000 гривень у дні ігор)

Люкс (48 кв.м) – 1200 гривень

Люкс (64 кв.м.) – 1600 гривень.

[email protected]

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер