Євгена Хачеріді викликано до збірної України

Захисник «Динамо» Євген Хачеріді отримав дебютний виклик до національної збірної України. Це стало відомо сьогодні після того, як головний тренер збірної Олексій Михайличенко оголосив остаточну заявку на майбутні поєдинки відбіркового турніру до чемпіонату світу 2010 року з національними командами Англії (10 жовтня в Дніпропетровську) та Андорри (14 жовтня в Андоррі-ла-Велья).

Відзначимо, що 22-річний вихованець мелітопольського футболу раніше не залучався до юнацьких чи молодіжної збірних України, і, цілком можливо, в одному з майбутніх матчів дебютує на національному рівні.

Таким чином, загалом у матчі з родоначальниками футболу можуть взяти участь дев'ять представників «Динамо» – окрім Хачеріді, це воротарі Богуш і Шовковський, захисник Михалик, півзахисники Алієв, Гусєв та Ярмоленко, нападники Мілевський та Шевченко. В останньому матчі відбіркового циклу з Андоррою до вищеперерахованих гравців додасться ще й захисник Мандзюк, який через перебір попереджень буде дискваліфікований у майбутньому поєдинку з командою Фабіо Капелло.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер