Хачеріді готовий зіграти з «Шахтарем»

Хачеріді готовий зіграти з «Шахтарем»

Усього три дні розділяють календарні матчі «Динамо» в чемпіонаті України. Не встигли вщухнути емоції після суботньої перемоги над «Закарпаттям», як було дано старт підготовці до наступної гри – із «Шахтарем». Про ступінь важливості майбутньої зустрічі з головним претендентом позбавити динамівців чемпіонського титулу сказано чимало. Нам лише залишається нагадати, що команду Валерія Газзаєва на «Донбас Арені» влаштовує лише перемога. З надією на такий результат делегація «Динамо» прибула у вівторок увечері, за добу до початку зустрічі, до Донецька.

З Києва до столиці Донбасу у складі першої команди приїхало 16 футболістів. Ще троє гравців - Денис Гармаш, Кирило Петров та Владислав Калитвинцев – приєдналися до партнерів безпосередньо в Донецьку, зігравши кількома годинами раніше в поєдинку молодіжних складів. Напевно, один із них у середу ввечері не потрапить до заявки на гру. Утішно, що знову готові допомогти «Динамо» Євген Хачеріді, який одужав, та Роман Зозуля, який відбув дискваліфікацію. Також усе гаразд зі здоров'ям в Андрія Шевченка та Мілоша Нінковича.

У Донецьку делегація «Динамо» розташувалася в готелі «Атлас». У середу о 12:30 у планах команди нетривале тренування на стадіоні «Шахтар». Традиційно воно включає розминку і низку вправ із м'ячами. А найголовніша подія цього дня, а, можливо, всього місяця, чи навіть чемпіонату, розпочнеться о 19:00 на «Донбас Арені». Не пропустіть, «Шахтар» - «Динамо», це гідно вашої уваги!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер