Ханс ХАЛТМАН: «Нам дуже сподобався стадіон «Динамо»

Ханс ХАЛТМАН: «Нам дуже сподобався стадіон «Динамо»

Нескладно здогадатися, що метою їхнього візиту є підготовка до Євро-2012.

За жеребом усі три матчі групового етапу збірна Швеції проведе в Києві на НСК «Олімпійський». Тому цілком зрозумілим було рішення скандинавів базуватися у столиці України, а точніше, в її передмісті, в комфортабельному готельному комплексі «Червона рута», в селищі Козин, за 20 кілометрів від «Олімпійського». Місцем для тренувань шведи обрали базу «Динамо» в Чапаївці (15 хвилин автобусом від готелю). На ній у своєму розпорядженні жовто-сині матимуть два поля з натуральним газоном.

Представники медіа-напрямку Шведського футбольного союзу, які відповідають за свій фронт роботи, уважно ознайомилися з усіма об’єктами інфраструктури, які пов’язані з роботою представників ЗМІ.

Біля одного з полів на базі в Чапаївці планують збудувати медіа-центр із легких конструкцій, де зможуть працювати журналісти.

Буде задіяний збірною Швеції й стадіон «Динамо». На ньому приблизно опівдні 13 червня збірна проведе відкрите для вболівальників тренування, перед яким у спеціально обладнаній зоні журналісти зможуть поспілкуватися з футболістами. «Нам дуже сподобався стадіон, особливо місце, де він розташований. Нечасто можна побачити сучасний стадіон, навколо якого є чудовий парк із безліччю дерев. Тут створено чудові умови для роботи ЗМІ, тож не має виникнути жодних проблем. За нашими прогнозами, на відкритому тренуванні будуть присутні 50-60 журналістів», – розповів Ханс Халтман.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер