Хет-трик Михайличенка приносить Україні перемогу!

Хет-трик Михайличенка приносить Україні перемогу!

У перший ігровий день українці впевнено переграли однолітків із Північної Ірландії з рахунком 3:1.

Уже на 12-й хвилині «синьо-жовті» виявилися в ролі наздоганяючих – ірландці вийшли вперед завдяки вдалому розіграшу кутового. Відігратися наші хлопці змогли вже за 9 хвилин: воротар ірландців невдало вибив м'яча, чим скористався київський динамівець Богдан Михайличенко, який зрівняв рахунок у матчі, без проблем перегравши голкіпера. Нічийний рахунок довго не протримався. І знову героєм епізоду став Михайличенко – опинившись на ударній позиції, метрів із 11-ти він увігнав другого м'яча у ворота Північної Ірландії.

У другому таймі Михайличенко оформив хет-трик, встановивши остаточний рахунок матчу – 3:1. Окрім Богдана, честь України захищали ще четверо динамівців – голкіпер Дмитро Фастов, а також польові гравці Володимир Шепелєв, Олександр Масалов та Сергій Чоботенко. Окрім того, у заявці нашої збірної на турнір перебувають ще двоє динамівців – Микита Демиденко та Артем Копецький.

Здобувши вольову перемогу над Північною Ірландією, команда Олега Кузнецова вже наступного дня у другому раунді поміряється силами з Данією, яка у важкому поєдинку лише в серії післяматчевих пенальті переграла збірну Словаччини.

Syrenka Cup

Україна - Північна Ірландія - 3:1

Голи: Михайличенко (21,30, 54)  Кеннеді (12).

Україна: Фастов, Шепелєв (Масалов, 25), Шевченко, Єременко, Піхальонок (Зінкевич, 41), Чоботенко, Тимчик (Саутін, 69), Грачов, Капелян (Бугай, 55), Лебідь, Михайличенко.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер