Хет-трик Суареса в контрольному матчі «Динамо-2»

Хет-трик Суареса в контрольному матчі «Динамо-2»

Грали команди шість таймів по 15 хвилин із короткими перервами. Зазначимо, що Андрій Гусін задіяв усіх своїх футболістів. Як і прогнозувалося, динамівці не залишили шансів супернику та впевнено перемогли з великим рахунком. У першій половині зустрічі господарі по одному разу відзначилися в кожному з трьох таймів. Вже на 8-й хвилині «біло-сині» зусиллями Новака вийшли вперед. Євген скористався чудовою подачею свого тезки Макаренка з кутового на правому фланзі та головою переправив м’яча до воріт.

У другій 15-хвилинці хороший момент мав Суарес, який завершував головою передачу Рижука з правого флангу, але голкіпер вчасно вийшов на перехоплення. Міг забити й Коваль після передачі Гемеги, але трохи схибив. А в наступній атаці виправився Суарес, який спрямував м’яча в дальній кут після передачі Гемеги зліва.

Продовжити розгром міг сам Гемега, але голкіпер зреагував на його потужний удар. Зате ще раз відзначився у третьому таймі Суарес, який завершив флангову передачу Коваля й довів рахунок до великого. Продовжив розгром Прокипчук, якого відмінною передачею з глибини поля знайшов Фаворов. Хороший момент мав і Хобленко, який вийшов на заміну, Олексій добре бив із розвороту, але трохи схибив. Однак він швидко виправився й після точної передачі Макаренка розстріляв голкіпера. На останні півгодини до центру поля вийшов Бутенін, тож Макаренко змістився на лівий фланг захисту, а Сухомлинов перейшов направо.

У п’ятому таймі вдало виконав кутовий Суарес, і Фаворов без перешкод головою спрямував м’яча до воріт. Мав непогані моменти Єрмаченко, але йому трохи не пощастило. За час, який лишався до фінального свистка, ще раз відзначився Прокипчук, а завершив розгром Суарес (на фото), який оформив хет-трик.

Протягом усього матчу динамівці використовували довгі передачі, переводили м’яча з флангу на фланг, багато комбінували й створювали атаки на будь-який смак. Футболісти грали у своє задоволення, відкривалися під м’яч, отримували гострі передачі. Це дало результат у вигляді великої кількості голів.

«Динамо-2» ФК «Музичі» 8:0

«Динамо-2»: Загладько (Рудько, 31; Бонь, 61), Сухомлинов, Новак, Козлов, Рижук (Бутенін, 61), Макаренко, Суарес, Морозенко (Фаворов, 46), Гемега (Єрмаченко, 46), Шевчук (Прокипчук, 46), Коваль (Хобленко, 46)  

Голи: Новак (8), Суарес (24, 41, 84), Прокипчук (51, 77), Хобленко (58), Фаворов (69).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер