Хет-трик Теодорчика у внутрішньоклубному спарингу

Хет-трик Теодорчика у внутрішньоклубному спарингу

Поки більшість динамівців виступали за свої національні збірні різних вікових категорій, решта 6 вересня провела контрольний поєдинок із молодіжним складом нашої команди. У розпорядженні Сергія Реброва та його тренерського штабу залишилося лише шість польових гравців та воротарів, тому гру було вирішено провести змішаним складом. Грали команди два тайми по 30 хвилин.

У першому точилася рівна боротьба з однаковими шансами вийти вперед для обох команд. Тренери, які спостерігали за грою біля поля, весь час підказували своїм підопічним, як краще розташовуватися, позитивно оцінювали вдалі дії та вказували на помилки.

Завершилася перша половина зустрічі з рахунком – 1:1. На 26-й хвилині, скориставшись пасом із правого флангу, польський новачок «біло-синіх» Лукаш Теодорчик головою вивів свою команду вперед. Але вже на 30-й хвилині, перед самою перервою, умовно молодіжна команда зрівняла рахунок після однієї зі своїх небезпечних атак, проведених лівим флангом.

На початку другого тайму перша команда зусиллями все того ж Теодорчика знову вийшла вперед.

У подальшому в більш досвідчених динамівців була невелика перевага й у володінні м'ячем, й у кількості створених моментів біля воріт Артура Рудька. Один із них реалізував Богдан Михайличенко, а згодом Теодорчик поставив фінальну крапку, зробивши хет-трик. Також відзначимо гольові передачі Кузика, Михайличенка та Селіна, за які вони отримали схвальні відгуки.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер