Хішам Махдуфі: «Постараюсь бути корисним «Металісту»

Хішам Махдуфі: «Постараюсь бути корисним «Металісту»

Півзахисника «Динамо» та збірної Марокко Хішам Махдуфі, який не зміг закріпитись в основному складі київського клубу, віддано в оренду «Металісту». У харківському клубі один із найперспективніших марокканських футболістів виступатиме до середини грудня 2007 року.

Сьогодні, 1 вересня, Махдуфі збирається прибути в розпорядження «Металіста». Перед відправленням до Харкова Хішам відповів на запитання кореспондента www.fcdynamo.kiev.ua.

- Ти добре виглядав на перед сезонних зборах в Австрії. Чому так і не вдалось закріпитись у команді?

- Важко назвати головну причину, чому я покидаю Київ. У «Динамо» класні футболісти і мені потрібен час, щоб стати рівним, а, можливо, і кращим поміж них. В основному складі я так і не вийшов, зіграв у кількох іграх за дубль. Днями президент клубу Ігор Суркіс сказав, що є шанс зіграти в іншому сильному клубі, «Металісті». Я погодився.

- Чому тебе привернув харківський клуб, чи не було б краще повернутись на батьківщину?

- Такий варіант поки що не входить до моїх планів. Зовсім скоро мій новий клуб розпочне грати в Кубку УЄФА, а це зовсім інший рівень. Та й у чемпіонаті України грати куди цікавіше, аніж у марокканській першості. Набуваючи такий досвід, як футболіст я лише виграю.

- Уже встигнув попрощатись із друзями? Кого знаєш із «Металіста»?

- У мене є ще час заїхати на базу, там і побажаю успіхів динамівцям у Лізі чемпіонів. Про «Металіст» знаю небагато. Клуб у минулому сезоні посів третє місце, зовсім небагато відставши від «Шахтаря». Йожеф Сабо вів перемовини з тренером «Металіста» і передав, що на мене там розраховують. Для футболіста це найголовніше.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер