Хльобас і Рибалка – в трійці кращих бомбардирів осінньої частини молодіжної першості

Хльобас і Рибалка – в трійці кращих бомбардирів осінньої частини молодіжної першості

У 18-ти поєдинках поточного турніру підопічні Олександра Хацкевича забили 34 м'ячі, більше половини з яких на рахунку Дмитра Хльобаса (11 голів) і Сергія Рибалки (10 голів). Обидва футболісти займають друге і третє місця в списку кращих бомбардирів чемпіонату.

Дмитро (на фото), який забив вже 11 м'ячів, виходив на поле 16 разів (15 в стартовому складі) і загалом провів 1325 хвилин ігрового часу (жовтих та червоних карток в пасиві Хльобас немає), встигнувши також дебютувати за першу команду «Динамо» у матчі 16-го туру ПЛ з донецьким «Металургом», замінивши Марко Рубена на 66-й хвилині зустрічі. Крім того, лише один з 11-ти м'ячів Дмитро забив з пенальті. Стільки ж голів на рахунку і Євгена Бохашвілі з «Дніпра», який є на даний момент кращому снайпером молодіжної першості, але в його активі на один матч менше - 15, що і дозволило Євгену бути на щабель вище за динамівця.

Сергій Рибалка (на фото), у свою чергу, взяв участь також в 15 матчах молодіжної першості (14 в стартовому складі, 1195 хвилин) і відзначився десятьма точними ударами, шість з яких - з пенальті. Але в будь-якому випадку в нинішньому сезоні Сергій вже забив більше м'ячів, ніж за два попередні! Також у Рибалки одна жовта і одна червона картка.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер