Хльобас приніс перемогу Україні (U-21) у матчі з «Динамо-2»

Хльобас приніс перемогу Україні (U-21) у матчі з «Динамо-2»

Головний тренер збірної Сергій Ковалець викликав на збір п’ятьох гравців «Динамо-2», серед яких голкіпер Георгій Бущан, захисник Олександр Азацький, півзахисник Віталій Гемега, а також форварди Олексій Хобленко та Дмитро Хльобас.

За іронією долі свій перший матч нова «молодіжка» зіграла саме проти «Динамо-2». Товариську зустріч на базі ФК «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі, що відбулася у вівторок, команди провели в таких складах:

«Динамо-2»: Камінський – Бетао (Лапа, 35), Болденков, Федорів, Спичка – Ісраїлов, Морозенко, Буяльський, Суарес, Чорноморець – Маїк.

Україна U-21: Гриценко (Баштаненко, 35) – Фатєєв, Дуць, Сваток (Азацький, 35), Мігунов (Филимонов, 35) – Журахівський, Фаворов (Сторчоус, 35), Данченко, Юрченко (Барилко, 35), Козловський (Гемега, 35) – Хобленко (Хльобас, 35).

Отже, четверо гравців «Динамо-2» із п’яти, викликаних до збірної, взяли участь у грі та провели на полі по одному тайму. «Динамо-2», у свою чергу, виступило оригінальним складом із гравцями, яких немає в заявці на сезон.

Гра тривала два тайми по 35 хвилин. Перший пройшов без забитих м’ячів. На початку другої половини зустрічі Барилко відкрив рахунок. Але вже за кілька хвилин «біло-сині» відігралися. Після навісу з кутового Віталій Федорів скинув м’яча головою на Євгена Морозенка, який теж головою спрямував його до сітки.

Але перемогу все ж святкувала молодіжна збірна України. Вирішальний гол забив київський динамівець Дмитро Хльобас, який упевнено реалізував 11-метровий за три хвилини до завершення гри.

Перший офіційний матч нова «молодіжка» проведе вже в четвер, 13 листопада, на стадіоні НТК ім. В. Баннікова проти команди Туреччини. Початок зустрічі о 15:00.

«Динамо-2» в осінній частині сезону проведе ще принаймні одну офіційну гру – в понеділок, 17 листопада, у Карлівці проти алчевської «Сталі». Дату проведення перенесеної гри 12-го туру проти «Олександрії» все ще не затверджено. Ймовірно, вона відбудеться вже після зимової перерви. Тим не менш, за словами асистента головного тренера «Динамо-2» Сергія Процюка, команда буде продовжувати тренувальний процес до кінця листопада, а у відпустку піде 1 грудня.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер