Гарний приклад «Анжі»

Гарний приклад «Анжі»

Невдало останнім часом виступає «Рубин» у домашніх матчах у чемпіонаті Росії. Казанці програли другий раз поспіль, погіршивши позиції в турнірній таблиці.

Як і «Динамо», свій матч у чемпіонаті «Рубин» провів у суботу. На Центральний стадіон столиці Татарстану завітав головний порушник спокою нинішнього сезону в Росії – амбітний «Анжі». Колектив із Роберто Карлосом у складі в другому таймі не залишив шансів «Рубіну», провівши три м’ячі без відповіді.

Перше взяття воріт відбулося після відскоку м’яча від рук Рижикова – Гаджієв легко поцілив із близької відстані. На цьому неприємності для господарів не завершилися. За чверть години Буссуфа на правому фланзі переграв захисника і вивів на ударну позицію Прудникова, який, перебуваючи у воротарському майданчику, головою зрізав м’яча в дальній кут. Уже в компенсований арбітром час Буссуфа чітко реалізував пенальті, довівши рахунок до непристойного.

СОГАЗ-чемпіонат Росії. 18-й тур

«Рубін» – «Анжі» – 0:3

«Рубін»:
Рижиков, Кальошін, Шаронов – кап, Боккетті, Ансалді, Касаєв (Медведєв, 57), Натхо, Нобоа, Нємов, Гекдениз (Лебеденко, 70), Дядюн.

Голи: Гаджієв (51), Прудников (66), Буссуфа (90+2, пен.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

 Фото – sport-express.ru

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер