Хорватія практично на Євро-2012

Хорватія практично на Євро-2012

У п'ятницю національні збірні, безпосереднє відношення до яких мають і динамівці, проводили офіційні та товариські матчі.

Туреччина Хорватія 0:3

Збірна Хорватії практично забезпечила собі вихід до фінальної частини чемпіонату Європи, в першому матчі плей-офф на виїзді розгромивши Туреччину. Господарів, мабуть, збентежив швидкий гол у виконанні «картатих» – вже на 2-й хвилині відзначився Олич. До перерви команда Славена Білича завдяки зусиллям Манджукича подвоїла перевагу, а незабаром після перерви Чорлука влучним ударом довів рахунок до розгромного. Півзахисник Огнєн Вукоєвич потрапив до заявки, але провів поєдинок на лаві запасних. Матч-відповідь відбудеться в Загребі 15 листопада.

Мексика Сербія 2:0

Невдачею завершилася подорож Сербії до Північної Америки. Підопічні Радована Курчича поступилися в товариському матчі збірній Мексики з рахунком 0:2. Дублем відзначився нападник англійського «Манчестер Юнайтед» Хав'єр Ернандес – гості пропустили в дебюті та наприкінці гри. Півзахисник Мілош Нінкович вийшов у стартовому складі, провівши на полі 77 хвилин.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер