Хорватія з Кранчаром та Відою потверділа статус фаворита у матчі з Сербією

Хорватія з Кранчаром та Відою потверділа статус фаворита у матчі з Сербією

У принциповому протистоянні двох балканських збірних фаворитом виглядала саме збірна Хорватії. До того ж підопічні Ігора Штімаца грали вдома, а матч такого рівня, та ще й проти географічних сусідів, не міг не зацікавити місцевого глядача. Підсумок на «Максимірі» яблуку ніде було впасти!

У стартовому складі «картатих» із перших хвилин на поле вийшов динамівець Ніко Кранчар. Його партнер по клубу Домагой Віда почав поєдинок на лаві запасних. До речі, як і півзахисник Огнєн Вукоєвич, динамівець, який нині на правах оренди захищає кольори московського «Спартака».

Фаворитами хорвати виглядали не тільки на папері, але і на футбольному полі, адже на перерву серби йшли з невтішними для себе 0:2 (за збірну Хорватії відзначилися Маріо Манджукич та Івіца Оліч).

Другий тайм видався набагато більш скупим на події, а особливо на голи. На 63-й хвилині Ніко Кранчар поступився місцем своєму одноклубнику Домагою Віді, який відправився цементувати оборону господарів, із чим він і впорався на відмінно.

Під кінець зустрічі на поле вийшов і Огнєн Вукоєвич, замінивши на 83-й хвилині Івіцу Оліча, який разом зі своїми товаришами по збірній відсвяткував підсумкові
2:0.

Свій черговий, але не менш важливий матч, збірна Хорватії проведе у вівторок, 26 березня. На «картатих» чекає непростий виїзд до Уельсу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер