Хорватія з Відою та Вукоєвичем поступилася Португалії

Хорватія з Відою та Вукоєвичем поступилася Португалії

Поєдинок проходив на полі стадіону «Стад де Женев», що є домашньою ареною місцевого клубу «Серветт» і вміщає близько 31,124 глядачі. Так як динамівець Мігель, який виступає за Португалію, в цьому матчі задіяний не був, акцентуємо увагу одразу на номінальних господарях - збірній Хорватії. У стартовому складі «картатих» вийшли відразу два динамівця - Домагой Віда та Огнен Вукоєвич. Ніко Кранчар, доречі, весь матч провів на лаві запасних.

Перший тайм був набагато цікавіше другого, з великою кількістю небезпечних моментів біля воріт обох команд і, як наслідок, без гола не обійшлося. Його автором став Кріштіану Роналду. Гравець мадридського «Реала» отримав м'яч в 17 метрах від воріт, змістився ближче до центру і невідпорно пробив у кут. Як виявилося, його гол став єдиним у матчі.

Що стосується виступів динамівців, то Віда провів на полі всі 90 хвилин, а Вукоєвич, заробивши «гірчичник» в середині другого тайму, на 66-й хвилині поступився місцем молодому даруванню міланського «Інтера» Матео Ковачичу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер