Хулен ЛОПЕТЕГІ: «Динамо» – сильна команда, як колективно, так й індивідуально»

Хулен ЛОПЕТЕГІ: «Динамо» – сильна команда, як колективно, так й індивідуально»

- «Динамо» дуже успішно виступає в чемпіонаті, випереджаючи добре знайомий вам «Шахтар». Як ви збираєтеся протистояти киянам?

- Ми готуємося з усією серйозністю, відповідальністю. Ми давно знаємо, що «Динамо»  сильна команда, як колективно, так й індивідуально. Але завтра ми збираємося показати все, на що здатні.

- Хто керуватиме завтра грою замість вас та яким чином ви буде робити корективи у грі у зв'язку з відсутністю на тренерській лаві через дискваліфікацію?

- Так, на жаль, УЄФА мене дискваліфікував, але я не бачу в цьому проблеми, таке може статися з кожним. Нічого такого я не зробив, лише надто емоційно повівся, жбурнув пляшку у грі з «Баварією». Як я буду керувати? Я вірю у свою команду, довіряю своїм гравцям. Упевнений, що все їм вдасться.

- Для «Порту» цей матч буде лише п’ятим у сезоні, у той час як для «Динамо» вже 10-м. Чи має суперник певну перевагу у зв’язку з цією обставиною?

- Ми це добре усвідомлюємо, але мий без того знаємо, що будемо протистояти сильному супернику. Підготуємося до гри належним чином.

- Чи є якась різниця у підготовці до матчів чемпіонату Португалії та єврокубків?

- Загалом ні, адже все це футбол. Так, суперники бувають різні, в єврокубках ми перетинаємося з різними школами, але все це футбол, і принципи його однакові для всіх.

- У «Порту» дуже насичений календар ігор. Після «Динамо» ви будете грати з «Бенфікою». Чи будете робити якісь корективи у тренувальному графіку у зв’язку з цим?

- Дійсно, календар непростий. Але ми працюємо у звичному режимі. Зараз для нас найголовнішим є матч проти «Динамо», й усі думки лише про нього.  

- Яку роль у вашій команді відіграє Касильяс?

- Ми дуже щасливі працювати з таким професіоналом, як Ікер. Безперечно, він відіграє дуже важливу роль у нашій команді.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер