Київ – Донецьк. Це завжди цікаво!

Київ – Донецьк. Це завжди цікаво!

Принциповий поєдинок. Амбіційна донецька команда, що не найкращим чином виступала у цьому сезоні, серйозно настроєна вдруге відібрати у «Динамо» очки.

«Біло-синмі» традиційно непросто даються перемоги над «Металургом». У першому колі підопічні Анатолія Дем'яненка взагалі не змогли обіграти суперника на виїзді, завершивши поєдинок нічиєю 1:1.

У нинішньому сезоні «Металург» стає чи не найголовнішим ньюзмейкером для вітчизняної преси у тому, що до футболу прямого відношення немає. Скандали із лімітом на легіонерів, патологічний страх грати під наглядом вітчизняних арбітрів, судові позови проти Федерації…

Втрати динамівців, як і раніше, достатньо суттєві. Травми у Валентина Белькевича, Горана Гавранчича, Бадра Ель Каддурі, Горана Саблича, ще не набрали форми після тривалого одужування Сергій Федоров, Діого Ринкон, Мілош Нінкович, дискваліфікований Айіла Юссуф.

Обслуговуватиме зустріч грецька бригада арбітрів на чолі з Кірососом Вассаросом. Асистенти – Дімітріс Сарайдаріс, Христос Геннайос, четвертий арбітр – Христофорос Зографос.

Матч першого кола

Чемпіонат України 2005/06. Матч 6-го туру

 

МЕТАЛУРГ (Д) - ДИНАМО 1:1 (1:0)

Донецьк, стадіон «Шахтар»

Початок матчу о 19:00, температура +22, 9,000 глядачів

Арбітри: Ш. Месснер – головний; К. Штрассер, А.Ламбер - асистент (усі Австрія)

МЕТАЛУРГ: Вірт, Бусаіді, Мельник, Не, Чечер (кап), Фернандес, Абдулайє (Полянський, 79), Де Соуза (Сержіо, 36), Лембі, Деметрадзе (Косирін, 51), Приємов

ДИНАМО: Шовковський (кап), Маркович (Чернат, 81), Родольфо, Родріго, Несмачний, Юссуф, Корреа, Гусєв, Ребров (Марцваладзе, 73), Шацьких, Верпаковскіс (Диого Ринкон, 46)

Голи: Приємов (22) – Діого Ринкон (54)

Попередження: Деметрадзе (39), Абдулайє (45), Вірт (83) - Верпаковскиіс (27), Родольфо (39), Несмачний (60), Юссуф (61)

 

 

Початку матчу о 19:00, пряма трансляція на телеканалі СТБ, текстовий он-лайн коментар на нашому сайті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер