Київ проти Загреба

Київ проти Загреба

6 серпня відбулись матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Суперником київського "Динамо" у третьому раунді будуть одноклубники із Загреба, які за сумою двох зустрічей подолали словенський "Марибор" 3:2.

Перший матч, який відбувся тиждень тому, закінчився внічию 1:1, а в середу в Загребі динамівці виявилися сильнішими, святкувавши перемогу 2:1. Голи на рахунку Міятовича (60) і Дрпича (63). У "Марибора" у першому таймі відзначився Балаіч. Відмітимо, що на 67-й хвилині у складі хорват було вилучено форварда Думітаріо Міту. У першому матчі в Києві румун на поле точно не вийде.

Уважним глядачем на загребському стадіоні був один з тренерів "біло-блакитних" Олег Кузнецов. Безумовно, Олег Володимирович, який спостерігав і за першим матчем суперників, узяв для себе чимало цінної інформації, яка буде корисна головному тренеру Олексію Михайличенко.

"Динамо" (Загреб) виступало у такому складі: Йозич, Седлоськи, Дрпич, Агич, Муйчин, Мікич, А. Міятович, Кранчар (Сезар, 87), Міту, Томич (Штрок, 57), Едуардо (Захора, 90).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер