«Київський» склад «Челсі» програв у чемпіонаті Англії «Вест Хему»

«Київський» склад «Челсі» програв у чемпіонаті Англії «Вест Хему»

Поєдинок «сині» почали у тому ж складі, який чотири дні тому привіз із столиці України нульову нічию.

У першому таймі господарі за рахунок ігрової дисципліни не дозволили чинному чемпіону Англії створити багато моментів біля своїх воріт, а самі після подачі кутового на 17-й хвилині відкрили рахунок, після того як проскочили повз м'яч Зума і Дієго Коста, а Кехілл не зумів накрити Сарате (на фото), відправившого м'яч у ворота Беговича.

Наприкінці тайму «аристократи» залишилися в меншості після видалення Матіча.

Положення гостей погіршилося ще більше після видалення Жозе Моуріньо в перерві.

Тим не менш другий тайм активніше розпочали «сині» і їм вдалося зрівняти рахунок на 56-й хвилині після якогось дежавю. Винуватці пропущеного гола виправилися. Після подачі кутового у виконанні Вілліана за м'яч поборовся Зума, а відправив його в сітку Кехілл.

Пропустивши, підопічні Славена Біліча не розгубилися і зуміли перевести ігрові дії на половину поля «Челсі». У підсумку, Енді Керролл, що вийшов на заміну скориставшись перевагою в зрості з-під Аспілікуети забив головою переможний гол – 2:1.

Заслужений тріумф «молотобійців» підтверджує і статистика: більше ударів (12 - 8) і перевага у точності (5 - 4), хоча м'ячем більше володіли гості (55% на 45%), але це на підсумковий результат ніяк не вплинуло.

Гру команда Жозе Моуріньо провела в такому складі: Бегович, Зума, Террі (к), Кехілл, Аспілікуета (Баба, 82), Вілліан, Фабрегас (Обі Мікел, 46), Матіч, Рамірес (Фалькао, 82), Азар, Дієго Коста.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер