Київсько-донецький фінал серед команд U-17

Київсько-донецький фінал серед команд U-17

У вирішальному матчі фінального турніру ДЮФЛ серед команд U-17 за традицією зустрінуться київська та донецька команда. Тільки суперником «Динамо», всупереч очікуванням, буде не «Шахтар», а «Металург», який напередодні в напруженому, але видовищному поєдинку обіграв земляків із рахунком 3:2.

Динамівці ж упевнено взяли верх над київським РВУФК 4:1, тим самим забезпечивши собі місце у фіналі. Вже на 7-й хвилині відзначився Артем Щедрий – після хорошої атаки на лівому фланзі і верхової передачі він ударом зльоту поцілив у ворота. Але за півгодини супернику вдалося зрівняти рахунок. Підопічні Олексія Дроценко та Сергія Коновалова не розгубилися, і на 48-й хвилині зусиллями того ж Щедрого знову вийшли вперед. Цього разу атака розвивалася вже на правому фланзі. Артем, пробігши повз м'яча, незбагненним чином ударом п'ятою через себе ефектно оформив дубль. До великого рахунок довів Ярослав Прокипчук, який втік по правому флангу і добре пробив у дальній кут воріт за 15 хвилин до фінального свистка, а незабаром Тарас Стретович встановив остаточний результат, втікши віч-на-віч із воротарем.

Таким чином, 5-го липня в матчі за 3-тє місце зустрінуться «Шахтар» і РВУФК, а золоті медалі між собою розіграють «Динамо» і «Металург».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер