Київське «Динамо» готується до, можливо, вирішального матчу в сезоні з «Дніпром»

Київське «Динамо» готується до, можливо, вирішального матчу в сезоні з «Дніпром»

Уранці 14 травня, зібравшись на базі, гравці, пройшовши всі необхідні процедури та отримавши від головного тренера команди Сергія Реброва настанови, спочатку приступили до розминки, за якою під контролем тренера з фізичної підготовки Віталія Кулиби пішли бігові вправи різної спрямованості.

Воротарі під наглядом Михайла Михайлова працювали за передбаченою для них програмою.

Після цього прийшов час відпрацювання ударів по воротах, а завершилося тренування двохсторонньою грою, яка пройшла в інтенсивній та азартній боротьбі, поступатися в якій ніхто нікому не хотів.

Загальний час заняття склав трохи більше півтори години.

Після завершення офіційної частини вже за традицією на полі залишилися Євген Хачеріді, Сергій Рибалка, Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко, які попрацювали з м'ячем уже в неформальній обстановці.

Загалом було залучено 25 футболістів, включаючи й чотирьох гравців молодіжного складу команди, а саме захисника Олександра Азацького, півзахисників Максима Казакова та Олександра Андрієвського (на фото у боротьбі з Антунешем), а також нападника Ореста Кузика.

Зазначимо, що був відсутній конголезький форвард Дьємерсі Мбокані, а також захисник Микита Бурда та півзахисник Євген Чумак, які у складі збірної України готуються до заключного етапу підготовки до участі у фінальній стадії чемпіонату світу (U-20).

Сьогодні відбудеться чергове планове тренування, а в суботу напередодні гри з «Дніпром» запланований заїзд на базу.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер