Київське «Динамо» взяло участь у Благодійному Балі

Київське «Динамо» взяло участь у Благодійному Балі

У столиці України відбувся третій Щорічний Благодійний Бал, організований випускниками програм Акту на підтримку Свободи організації American Councils. Вечір пройшов у затишному київському ресторані "Токіо", а усі кошти були передані київському дитячому будинку "Малятко". Спонсорами Балу виступили відомі в Україні та за її межами бізнес-компанії, а почесним головою оргкомітету став Посол США в Україні Карлос Паскуаль.

Кульмінацією насиченої культурної та розважальної програми Балу стали аукціон та лотерея з цінними призами. Частину з них організаторам люб'язно надали гравці та керівництво київського "Динамо". Як виявилось, присутнім на Балі гостям, в тому числі і з-за кордону, чимало відомо про історію та досягнення уславленого клубу, доказом чого став великий ажіотаж навколо виставленої на аукціон іменної атрибутики із символікою та автографами динамівців.

А перед цим присутні зачаровувались "золотим голосом" України Олександром Пономарьовим, а також виступом творчого колективу дитячого будинку "Малятко". У напутньому слові Карлос Паскуаль високо оцінив внесок усіх сторін в організацію цієї важливої акції. "Ця подія продовжує величезну традицію, започатковану два роки тому. Мені дуже приємно, що ви змогли разом зі мною підтримали Бал цього року. Ваша участь буде неоцінимим внеском на користь доброї справи та зробить цей Бал успішним для кожного, а особливо - для дітей з дитячого будинку "Малятко", - зазначив Посол Сполучених Штатів в Україні.

Розіграв лотерею з цінними призами, серед яких були квитки на авіарейси, пральні машини, подорожі на лімузині та багато іншого, ведуча Марта Приймак оголосила початок довгоочікуваного аукціону. Окрім динамівських лотів на ньому виставлялися імені рукавички з автографами братів Кличків, а також роботи відомого художника Олександра Клименко.

У результаті тривалих торгів щасливим володарем книги Деві Аркадьєва "Динамо" Киев. Возрождение..." стала Катерина Рябико, а юристу Ігорю Олехову так сподобалось командне фото динамівців, що одразу виклав за нього 90 гривень. Репродукція насправді варта цього, адже на ній відбитий "золотий" склад "Динамо" зразка 1998 року після перемоги в Кубку України.

Здавна вважалося, що динамівці ходять в улюбленцях чарівної половини людства. Черговим підтвердженням істини став факт, що всі наступні призи дісталися саме їм. Цього вечора колекція працівниці American Councils Юлії Кобець поповнилася клубною футболкою і календарем, а ще один календар, що дістався чарівній Оксані Якухі, знайде володарку найближчими днями.

Запекла боротьба розгорнулася навколо одного з найпривабливіших лотів - фірмового футбольного м'яча з автографами гравців і тренерів "Динамо". Тут серед двадцяти потенційних володарів удача посміхнулася співробітниці компанії Baker & McKenzie Ліні Немченко, яка не задумуючись виклала за "трофей" 1100 гривень. До речі, їй також дісталися і рукавички від братів Кличків.

Бал, що закінчився далеко за о північ, запам'ятається гостям та учасникам ще надовго. Та найголовніше, за словами директора "Малятко" Лідії Литвиненко, "що ваше тепло та добро обов'язково передадуться двом сотням маленьких друзів, які так потребують цього".

Фотогалерею з Балу дивіться тут

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер