Київське «Динамо» взяло участь у Благодійному вечорі

Київське «Динамо» взяло участь у Благодійному вечорі

У перші дні весни в столичному готелі "Дніпро" відбувся П'ятий щорічний благодійний вечір, організований випускниками освітніх програм, спонсорова них урядом США. Серед провідних вітчизняних та світових компаній, одним із спонсорів вечора виступив лідер українського спорту, чемпіон країни з футболу ФК "Динамо" (Київ).

Головною метою Благодійного вечора було звернути увагу спільноти до психічного здоров'я та благополуччя дітей, допомогти їм стати повноцінними активними творчими членами суспільства. У підсумку близько 35 тисяч гривень, зібраних упродовж вечора, будуть направлені дитячому відділенню Київської міської психоневрологічної лікарні №1 імені академіка Павлова. Головлікар закладу Роман Нікофорук звертаючись до гостей відзначив, що на виручені кошти будуть придбані ліки, медапаратура, меблі, яких конче потребує одне з найвідоміших лікувальних закладів країни.

Перед гостями вечора виступили відомі виконавці – Анжеліка Андрієвська, Тарас Чубай, "Океан Ельзи" на чолі зі Ставком Вакарчуком. У перерві між виступами була розіграна лотерея та проведений аукціон, на якому виставлялися і динамівські лоти. Найголовніші серед них – футбольний м"яч з автографами чемпіонів України та фірмова біло-блакитна футболка – дісталися американці Івані Рід. Як зізналася щаслива володарка футбольної атрибутики, її діти, які мешкають в США, просили привезти з України будь-які сувеніри, які на її погляд ототожнюють нашу країну. "Кращого подарунку важче було знайти", - відзначила щаслива переможниця.

Благодійний вечір надовго запам'ятається його гостям та учасникам. А крилата фраза Івана Франка "Раз добром нагріте серце – вік не прохолоне!" змусить ще не раз зібратися людей, які небайдужі до чужих проблем.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер