Київська лікарня №9 отримала сучасне обладнання від «Динамо»

Київська лікарня №9 отримала сучасне обладнання від «Динамо»

Наш клуб ніколи не стоїть осторонь соціальних завдань, проводячи постійну та масштабну роботу з допомоги у вирішенні проблем і потреб тяжкохворих людей, дітей, українських військовослужбовців-учасників бойових дій на Сході України.

Нині особливої підтримки суспільства потребують медики, які працюють на передовій боротьби з пандемією та кожного дня рятують життя своїх пацієнтів.

ФК “Динамо” Київ повністю профінансував придбання повного комплекту найсучаснішого автоматичного біохімічного аналізатора, який сьогодні був доставлений до Київської міської клінічної лікарні №9. Це обладнання вкрай необхідне лікарні, особливо в нинішніх умовах значного навантаження на медичні заклади через пандемію COVID-19.

Придбаний апарат використовуватиметься для обстеження хворих, зокрема хворих на інфекційні захворювання й інфікованих коронавірусом. Він дозволяє точно й оперативно аналізувати широкий спектр показників на основі біохімічного аналізу крові, значно полегшуючи роботу медичного персоналу. Біохімічний аналізатор служитиме клініці й після пандемії коронавірусу, яку ми спільними зусиллями сподіваємося якнайшвидше перемогти.

 

Детальніше про нове обладнання та його функції розповів головний лікар Київської міської клінічної лікарні №9 Михайло Дмитрович Валюк:

“Від імені колективу лікарні хочу подякувати футбольному клубу “Динамо” за те, що вони надали нам благодійну допомогу в період підвищеної захворюваності на коронавірус COVID-19. Придбаний коагулометр - це серйозне обладнання, призначене для визначення згортання крові. Воно необхідне для палат інтенсивної терапії, важким хворим. Це велика допомога для лікарні, тому що у нас такого апарату не було і ми лише мріяли про таке дороговартісне обладнання. 

Також подарований біохімічний аналізатор, який буде працювати у відділенні інтенсивної терапії. З його допомогою можна буде автоматично, швидко і точно визначати біохімічні параметри крові.

Є правильні та розумні люди, які розуміють, що зараз такий період, коли треба допомогти, щоб врятувати наших хворих. Аналізатор ми замовили футбольному клубу “Динамо”, і бажаємо команді успіхів і процвітання. Ми вболіваємо та переживаємо за “Динамо”. Думаю, що в літній період футбол повернеться”. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер