Київське «Динамо» готується до гри з «Фіорентиною»

Київське «Динамо» готується до гри з «Фіорентиною»

Попереду у команди один із найголовніших матчів сезону, в Лізі Європи проти «Фіорентини», на підготовку до якого та приведенню себе до максимально бойового стану спрямована зараз уся увага. За сформованою традицією, незважаючи на ступінь важливості матчу, підготовка до нього проводиться за давно налагодженою програмою.

У вівторок увечері, напередодні від'їзду до Італії, команда в Кончі-Заспі провела тренування. Відрадно, що, незважаючи на розпал сезону, вибір гравців у Сергія Реброва достатній. Що турбує – кадрові питання із захисниками.

Через дискваліфікацію гру пропустить Александар Драгович, як і раніше поза повноцінного тренувального процесу Микита Бурда та Євген Макаренко. За індивідуальною програмою тренується Мігель. Всі інші футболісти сповнені бажання допомогти «Динамо» увійти до числа чотирьох найкращих команд Ліги Європи.

Із Києва до Італії, до аеропорту Флоренції, динамівці вирушать уранці 22 квітня. Увечері цього ж дня в планах команди тренування на стадіоні «Артеміо Франкі».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер