Київське «Динамо» прибуло до Одеси на матч за Суперкубок

Київське «Динамо» прибуло до Одеси на матч за Суперкубок

Літак здійнявся в небо над альпійськими вершинами о 10:45 за місцевим часом, і за дві години приземлився в Південній Пальмірі.

Політ минув спокійно, лише кілька разів літак потрапляв до зони турбулентності, проте досвідчений екіпаж легко з цим упорався.

В аеропорту «Одеса» команду зустрів старший адміністратор команди, Віктор Максимович Кашпур, який сьогодні відзначає День народження.

Традиційні фотографії та автографи для вболівальників, флеш-інтерв’ю телевізійній групі, після чого гравці, тренерський штаб та персонал швидко покрокували до клубного автобусу.

Найбільше уваги в аеропорту звернув на себе Джермейн Ленс, який за час, проведений у Тіролі, придбав собі стильний капелюх, при цьому образ був доповнений клубним динамівським екіпіруванням.

Від аеропорту до готелю команда дісталася швидко, тому що автобус супроводжувала машина ДАЇ.

Як і під час своїх попередніх візитів до Одеси, динамівці зупинилися в готелі «Лондонська». Біля центрального входу до готелю на них уже чекали вболівальники, й невелика фото- та автограф-сесія продовжилася.

Одразу після приїзду футболісти вирушили на обід, а після нього – відпочити після перельоту. Сьогодні ввечері динамівці проведуть передматчеве тренування на стадіоні «Чорноморець».

* фото А. Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер