Кирило Попов: «У нас в команді всі гравці можуть атакувати»

Кирило Попов: «У нас в команді всі гравці можуть атакувати»

- «Зоря» славиться своїми ігровими якостями. Наскільки важко було сьогодні їм протистояти?

- У них завжди сильний склад, і на кожну гру вони виходять тільки за перемогою. Сьогодні - не виняток. Але я вважаю, що ми сьогодні зіграли здорово в обороні, виконали установку тренера. Плюс, червона картка нам допомогла - в меншості їм було важче, чим ми і скористалися.

- Що скажеш про те, що захисники сьогодні креативно проявили себе в атаці?

- У нас в команді всі гравці можуть атакувати, це не залежить від позиції. Захисники можуть атакувати, а нападники - оборонятися. У нас команда вміє виконувати на полі все, що скажуть. Ми на кожному тренуванні відпрацьовуємо стандартні положення, і сьогодні нарешті вдалося забити. Біль забив, віддав гольову і зіграв чудово в захисті.

- Яцик був збитий у штрафному, і арбітр поставив пенальті. Відповідальний для тебе момент, але ти не забив.

- Чому не забив - гравець «Зорі» дуже довго залишав поле, а я стояв і думав, бити чи мені вліво, вправо або по центру. Але в останній момент вирішив грати за воротареві, побачив, що голкіпер вже зміщується в мій кут і пробив у верхній ...

- Боль під час твого першого гола кричав «заб'єш!». Це була установка, яку ти реалізував?

- Так. Він зробив великий обсяг роботи, пробіг півполя, я попросив передачу, він мені її віддав і прокричав, що я заб'ю. Я ж почув і для нього реалізував цей момент, щоб Антону не було образливо!

- Своєю динамічністю вражає третій гол, коли Тлумак почав атаку, а ти легким дотиком м'яча завершив її.

- Ми вийшли з оборони, Тлумак віддав передачу на фланг і Мащенко зробив відмінну передачу. Мені залишалося тільки влучити по м'ячу і відправити його в кут воріт.

- 100% результат у чемпіонаті - що за цим стоїть?

- В першу чергу тренувальний процес. Ми добре тренуємося, у нас все виходить. Ми також повністю виконали установку тренера, що дозволило здобути такий результат.

- Анненков сказав, що хотілося б більше таких матчів, як сьогодні з «Зорею». Що дають такі ігри?

- Вони дають нам відчути силу суперника, наблизитися до рівня «Шахтаря» і Ліги чемпіонів. Такі матчі нам допомагають. Тому я вважаю, що матчі з «Зорею», «Колосом», «Маріуполем» - це поєдинки з сильними суперниками, на які потрібно серйозно налаштовуватися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер