Кирило Попов: «У всієї команди стоїть мета - перемогти в чемпіонаті України»

Кирило Попов: «У всієї команди стоїть мета - перемогти в чемпіонаті України»

- Як би ти пояснив таку свою результативність?

- Ми відпрацьовували все це на зборах, весь цей процес. Я вдячний команді. Без неї не зміг би забити чотири м'ячі.

- Момент, коли крайній захисник Малиш підключився до атаки, і ти відкрив рахунок. Це імпровізація або домашня заготовка?

- Це 100% домашня заготовка, коли крайній захисник віддає передачу нашому піднападнику, той вривається у штрафну, а я вже в цей момент на ближній стійці повинен бути. Так і вийшло.

- Ти стільки на зборах не забив, як сьогодні в одному матчі.

- Так, але, знову ж таки, вдячний команді, яка сьогодні дала мені таку можливість, а я реалізував свої моменти. Команда мені допомагає, наші тренери - це їхня робота.

- Сьогодні було два дебютанти. Що б ти сказав про командну взаємодію з захисниками? Наскільки хлопцям важлива підтримка команди?

- Обов'язково. Команда повинна підтримувати нових гравців, давати їм імпульс. Чи не пхати, якщо щось не вийшло, а навпаки підтримати. Це хороші хлопці. Також Пастух потрапив в заявку. Ми допомагаємо їм вливатися в команду, і вони вже потроху стають футболістами, з якими ми давно граємо.

- Чи є спільною метою зробити когось кращим бомбардирів чемпіонату? Ясна річ, що на першому місці мета зайняти перше місце, але чи є щось пов'язане з титулом бомбардира?

- Ця мета є особисто у мене. Я - нападник, який повинен забивати більше всіх. Найголовніше, щоб м'яч був у сітці. Все інше - це командна взаємодія, яке призводять до того, що в основному забивають нападники. Особисто моя мета, повторюся, - стати кращим бомбардиром чемпіонату. А у всієї нашої команди стоїть мета - перемогти в першості.

- Назар Волошин сьогодні був на трибуні, прийшов підтримував вас. Хотілося б, щоб він вийшов на поле, може, тоді б ще більше голів було?

- Звичайно, з Назаром приємно грати. Завжди приємно грати зі швидкісними і розумними футболістами, які біжать, прострілюють. Назар уже в команді U21, уже переступив [на наступний рівень - прим.ред]. Я радий за нього. Але, звичайно, було б приємно, якби він зі мною зіграв.

- Чи вдалося з ним поговорити? Що він розповідав про збори з першою командою?

- Якось не було часу поговорити. То збори, то по два тренування на день. Але обов'язково з ним поговоримо.

- Його досвід надихає?

- Звісно! Це великий шанс. Ми дивимося на Назара, рівняємося на нього, бачимо, що є можливість потрапити в першу команду. Він, Ванат, Антон Боль, який травмувався. Це певний момент, який нас стимулює, щоб ми рухалися далі. Якщо в першій команді дають шанси, то і ми можемо.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер