Кирило Осипенко: «Треба забивати якомога більше мʼячів та вигравати кожен матч, адже ми – це «Динамо»

Кирило Осипенко: «Треба забивати якомога більше мʼячів та вигравати кожен матч, адже ми – це «Динамо»

Автор дублю у ворота «Кривбаса» поділився враженнями від гри. 

- «Динамо» U19 здобуло чергову впевнену перемогу в сезоні. Наскільки легко вона насправді далася?

- Кожна перемога дається нелегко. Ми старанно готуємося цілий тиждень перед іграми з такими командами, аналізуємо їх гру, працюємо для того, аби здобувати результат. 

- Ти забив два голи та віддав гольовий пас. Чи задоволений своєю грою? 

- Звісно, задоволений, але хочеться грати ще краще. Знаю, що можу краще, буду намагатися, але, дякувати Богу, сьогодні так сталося, що я забив два і віддав гольову. Це важливий мʼяч для Матвія Пономаренка, він вийшов після травми. Я дуже радий за нього, що він забив свій перший гол після травми. Надалі він гратиме впевненіше. 

- Команда радує результативністю – 38 голів у 9-ти матчах. Звідки берете мотивацію бігти в атаку навіть забивши вже 3-4 мʼячі? 

- Ми над цим працюємо, хочемо якомога більше забивати. Одного разу ми вже оступилися, зіграли з «Вересом» внічию, тож не маємо права на помилку. Треба забивати якомога більше мʼячів та вигравати кожен матч, адже ми – це «Динамо», і перед нами стоять тільки такі завдання.

- У чемпіонаті «Шахтар» та «Колос» не відпускають «Динамо» в турнірній таблиці. Конкуренція зросла? 

- Так, з кожним роком кожна академія все краще виступає. Команди стали сильніші як в фізичному плані, так і в тактичному. Але і ми працюємо, аби ставати ще краще. Адже ми – найкраща команда України. 

- Незабаром гра з «Марибором» у Юнацькій Лізі УЄФА. Які очікування?  

- Звичайно, ми всі чекаємо на Юнацьку Лігу чемпіонів. «Динамо» U19 давно не брало участі у цьому турнірі, тож ми дуже чекаємо на цей матч, готуємось. Будемо намагатись порадувати наших уболівальників перемогою.  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер