Кирило Попов: «Виклалися по максимуму та повністю переграли суперників»

Кирило Попов: «Виклалися по максимуму та повністю переграли суперників»

Форвард «Динамо» U19 Кирило Попов, який відзначився одним із голів у матчі з «Ворсклою» (5:1), прокоментував хід гри та впевнену перемогу «біло-синіх».

- Кирило, це перемога над «Барселоною» так вплинула на команду?

- Не сказав би, що це пов'язано із «Барселоною». Нам оголосили, що попереду будуть вихідні, пов'язані з міжнародною паузою, і ми маємо повністю викластись у цій грі. Ми постаралися це зробити, всі продемонстрували максимум своїх можливостей та досягли перемоги.

- Зокрема, ти забиваєш у другому матчі поспіль.

- Коли забиваєш перший гол, одразу стаєш більш впевненим у своїх силах. У тебе все виходить, навіть м'ячі залітають у ворота начебто самі – залишається лише підставити ногу.

- Розгромний рахунок свідчить, що в атаці сьогодні все вдалося?

- Думаю, що так. Ми виклалися сьогодні максимально та повністю переграли команду суперника. Вважаю, що навіть той гол, який забила «Ворскла», був випадковим. Ми довели це у грі, довівши рахунок до 5:1.

- Напевно, тобі не дуже хотілося покидати поле, але Горбач, який вийшов на заміну, підтримав тебе, також відзначившись голом.

- Вважаю, що у матчі вже все було вирішено, тому всі мали отримати ігровий час. Ігор молодець, що вийшов і забив. Здорова конкуренція – це завжди добре.

- Після двох забитих м'ячів «Динамо» не реалізувало цілу низку моментів у першому таймі, а на початку другого – пропустило гол. Допустили трохи розслабленості, встановивши комфортну перевагу?

- Можливо, ми вважали, що після рахунку 2:0 гра була зроблена. Але потім у роздягальні тренери з нами поговорили, донесли, що «Ворскла» – непростий суперник, провели аналіз гри. Після цього ми вийшли на другий тайм і були вже уважнішими у штрафному майданчику, розпоряджалися моментами чіткіше.

- Перед початком матчу «Ворскла» відставала від «Динамо» всього на два очки - чи відштовхувалися від цього в установці та виборі тактики на гру?

- Ми налаштовувалися на «Ворсклу» так само, як і на інших суперників. Розуміли, що це дуже сильна команда і розслаблятися в жодному разі не можна. Вважаю, що на полі все зробили правильно.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер