Кирило Пашко: «Налаштовуємося тільки на перемогу у турнірі»

Кирило Пашко: «Налаштовуємося тільки на перемогу у турнірі»

- Добре, що ми перемогли, але саму гру, напевно, провели не найкращим чином. Повинні були забивати більше, але не реалізували свої моменти.

- «Маккабі» сильного опору не чинив?

- Це непогана команда, у них технічні гравці, швидкі, спритні, вони не б'ють м'яч вперед просто так, намагаються його контролювати, словом, хороший колектив. Ми очікували, що нам буде непросто з ними.

- Тому забити швидкий м'яч було вдвічі важливіше?

- Звичайно. Завжди важливо забити першими, щоб потім впевнено вести гру. Спочатку нам було трохи незвично на цьому покритті, але воно хорошої якості, тому нам не знадобилося багато часу, щоб до нього адаптуватися. Мій забитий м'яч? Була хороша комбінація, Матвій Пономаренко прострілив, а я замкнув його передачу. Ми на тренуваннях відпрацьовуємо різні комбінації, і в сьогоднішньому матчі одна з них пройшла. Другий тайм був складнішим фізично.

- Які цілі перед вами стоять на цей турнір?

- Підготуватися до другої частини сезону, а також у нас настрій тільки на перемогу, у нас для цього є всі шанси. У минулому році ми зайняли тут третє місце, а в цьому постараємося досягти максимального результату. Думаю, легких ігор тут не буде, як і прохідних суперників. Ми бачили фрагменти ігор наших завтрашніх суперників, і можу сказати, що в їхньому складі є невисокі технічні гравці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер