Кисневі концентратори від київського «Динамо» для лікарень Черкаської області

Кисневі концентратори від київського «Динамо» для лікарень Черкаської області

Київське «Динамо» отримало звернення від Житомирської та Черкаської обласних адміністрацій із проханням допомогти в придбанні медичного обладнання, необхідного для лікування хворих коронавірусом у цих регіонах. Керівництво нашого клубу оперативно відреагувало на цей запит і закупило по 18 кисневих концентраторів для кожної з областей.

Тиждень тому свою партію обладнання отримав голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, а сьогодні в конференц-залі стадіону «Динамо» концентратори, призначені для хворих Черкащини, були передані голові Черкаської ОДА Сергію Сергійчуку.

Від імені президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса та всього клубу кисневі концентратори, а також невеликі футбольні презенти – динамівський вимпел та ігровий м'яч з автографами футболістів – передав перший віце-президент «Динамо» Віталій Сівков: «Ми отримали звернення від нашого давнього друга, фаната футболу та відомого народного депутата України Михайла Радуцького про те, що Черкаській області терміново необхідне медичне обладнання для підтримки хворих коронавірусом. Усі ми розуміємо, що немає більшої цінності, ніж людське життя. І сьогодні ми хочемо презентувати вам, як голові Черкаської ОДА, ці подарунки – 18 кисневих концентраторів, тим самим зробивши свій внесок у загальну боротьбу з пандемією в підконтрольній вам області».

«Про можливість отримати таку допомогу від ФК «Динамо» (Київ) я дізнався від депутатів фракції «Слуга народу», - відзначив голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук. – Кисневий концентратор – це наразі дуже потрібна річ, яка дозволяє рятувати життя людей. Держава в особі Президента України та Уряду також надає велику допомогу громадянам країни в боротьбі з пандемією, але в цій ситуації допомога меценатів також є дуже важливою. Тому ми із вдячністю до динамівського клубу приїхали, незважаючи на негоду, до Києва й отримали ось такі подарунки».

Безпосередньо зі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського кисневі концентратори вирушили до лікарень Черкащини. Варто зауважити, що киснева підтримка в ситуації, що склалася, вкрай необхідна і є найдоступнішим засобом і тимчасовим виходом для реабілітації хворих коронавірусом. Адже будівництво стаціонарної кисневої станції – це капітальний проект, який вимагає набагато більше часу та витрат, а кисневі концентратори значно простіші в підключенні й експлуатації, тому вони можуть приносити користь прямо зараз, що максимально важливо в лікуванні коронавірусу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер