Клебер і Діого Рінкон відзначились у Кубку Бразилії

Клебер і Діого Рінкон відзначились у Кубку Бразилії

Нападник «Динамо» Клебер, відданий у піврічну оренду в «Палмейрас», забив третій м’яч за свій новий клуб. 3 квітня «Палмейрас» в Кубку Бразилії на виїзді зустрічався з «Централ Каруару» і впевнено переміг 5:1.

Рахунок у матчі на 11-й хвилині відкрили господарі. Але через сім хвилин Клебер швидше за всіх зорієнтувався в штрафному і добив у ворота м’яч, який відскочив від поперечини після удару захисника Леандро. Зрівнявши рахунок, гравці «Палмейрасу» повністю перехопили ініціативу і в другому таймі довели рахунок до розгромного.

До поєдинку з «Централ Каруару» Клебер відбував покарання. 16 березня в зустрічі з «Сан-Пауло» нападаючий грубо відмахнувся від захисника, нанісши йому травму. Після перегляду відеозапису інциденту дисциплінарна комісія винесла вердикт про триматчеву дискваліфікацію.

Ось так прокоментував сам Клебер своє повернення на поле: «У «Палмейрасі» я набрав хорошу форму і було непросто дивитись ігри своєї команди з трибуни. Дуже радий поверненню на поле! Виступ у Кубку Бразилії для нас дуже важливий. Щасливий, що зумів внести свій вклад у перемогу моєї команди».

Свій перший матч за «Коринтіанс» забив півзахисник Діого Рінкон. У матчі-відповіді Кубка Бразилії «Коринтіанс» зустрічався з «Форталеза» і переміг 2:0 (перший матч також закінчився перемогою команди з міста Сан-Пауло 2:1). Діого Рінкон вийшов у стартовому складі і на 25-й хвилині ударом із 10 метрів відкрив рахунок у матчі. На 75-й хвилині Діого був замінений.

По закінченні зустрічі Діого Рінкон дав коментар бразильським журналістам: «Це мій перший гол після повернення в Бразилію і він дуже важливий для мене з точки зору адаптації в новому колективі і завоювання довіри вболівальників. Сподіваюсь, це лише початок моєї успішної кар’єри в новій команді».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер