Клебер і Лисенко приносять перемоги своїм командам

Клебер і Лисенко приносять перемоги своїм командам

 

Клебер

Вдалим видався минулий уїк-енд для гравців «Динамо», відданих в оренду в інші клуби.

У першому фінальному матчі за звання чемпіона штату Сан-Пауло «Палмейрас» на виїзді зустрічався з «Понте Прета» і переміг 1:0. Єдиний м’яч на 19-й хвилині забив Клебер. Нападник оперативно розібрався в штрафному і замкнув подачу з кутового Леандро. Матч-відповідь відбудеться 4 травня. Пропонуємо вашій увазі
відео результативного удару Клебера.

У середині минулого тижня в Кубку Хорватії «Хайдук»розгромив «Вартекс» 4:0. Перший м’яч на рахунку Черната, який пробив по воротах з 18 метрів. Флорин і Горан Саблич відіграли весь матч. Це був десятий гол румуна в нинішньому сезоні. У суботу «Хайдук» в рамках чемпіонату Хорватів зіграв унічию 1:1 с «Рієкою». Із динамівців на полі весь матч провів Саблич.

Для Горана Гавранчича сезон 2007/08 завершився. Його клуб ПАОК посів у чемпіонаті Греції дев’яте місце, залишившись за межами квартету найсильніших, які боротимуться в очних зустрічах за звання чемпіона країни. Найближчим часом стан відомо, в якій команді виступатиме Гавранчич наступного сезону.

Продовжує боротись за потрапляння в Кубок Інтертото київський «Арсенал». У 27 турі чемпіонату України столичні футболісти перемогли запорізький «Металург» 1:0. Вирішальний матч на рахунку нападника Володимира Лисенка, який з кута воротарського чітко замкнув передачу Закарлюки.

У поєдинку «Дніпро» - «Чорноморець» (1:0) півзахисник Андрій Єщенко вийшов у стартовому складі і був замінений на 84-й хвилині на Феррейра.

Сенсаційну перемогу в Харкові з рахунком 3:0 над муніципальним клубом отримала «Ворскла». Нападник Денис Главіна хоч і не забив, на полі був одним із кращих. Наприкінці першого тайму хорват заробив пенальті, який реалізував Цуррі, а на початку другої половини зустрічі віддав результативну передачу на Єсіна. Міг відзначитись Главіна і сам, але його удар прийшовся в стійку. Ще один екс-динамівець, захисник Кахабер Аладашвілі, провів за ФК «Харків» весь матч.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер