Клубне інтернет-телебачення: незабаром трансляції Live

Клубне інтернет-телебачення: незабаром трансляції Live

Ось уже майже місяць як в Інтернеті працює динамівське інтернет-телебачення. Динамо Київ WEB TV – по-своєму унікальний відеоресурс на футбольному просторі України. У ньому ви можете знайти краще, що було знято операторами продюсерської групи Динамо Київ TV з моменту її створення в 2004 році: яскраві матчі, ексклюзивні інтерв'ю, нариси про динамівських зірок та багато чого іншого...

Але як би не було цікаве минуле улюбленого клубу, усіх, звичайно ж, понад усе цікавить його сьогодення. Новий медійний Проект просто зобов'язує нас, журналістів Динамо Київ WEB TV, тримати вас, уболівальників, в курсі всіх останніх подій у житті команди.

Ми намагалися вийти в Мережу одночасно з початком підготовки динамівців до другої половини сезону. Перша команда вирушила на збір до Ізраїлю, друга – до Пітера, на «Кубок Співдружності». Ви бачили відеорепортажі звідти – а їх було майже 40 загальною тривалістю без малого 5 годин! Рекордним за кількістю переглядів став сюжет про перший робочий день команди в новому році – більше 33 тисяч!

І зараз, на черговому тренувальному зборі в іспанській Марбельї, телевізійна команда Динамо Київ WEB TV щосили зайнята пошуком нових цікавих сюжетів загалом монотонних й одноманітних на події трудових буднів команди. Погодьтеся, їй це вдається!

А тепер про головне. У пошті й на інтернет-форумах доводиться читати коменти, автори яких докоряють клубу в тому, що він не організовує трансляцій спаринг-матчів «Динамо» на зборах. Чи то він не здогадується про це, чи то, очевидно, просто через власну впертість…

Усім, хто так думає, повідомляємо: для того, щоб організувати повноцінну трансляцію таких матчів на телебаченні, потрібен як мінімум збіг бажань зробити це як самого клубу, так і якогось телеканалу (в якого, до того ж, є й свої, передусім, комерційні причини).

Та все ж, вихід є. Показати вболівальникам матчі «Динамо» на тренувальних зборах зможе саме клубне інтернет-телебачення. Вважаємо, що зробити це Динамо Київ WEB TV зможе вже влітку цього року. Над цим ми працюємо вже зараз, благо, сучасні технології – які, до того ж, постійно вдосконалюються! – дозволяють забезпечувати телетрансляції в Інтернеті в режимі Live уже сьогодні.

А поки, в Марбельї, наша знімальна група буде намагатися тримати вас у курсі всього найцікавішого з мінімальною затримкою за часом із моменту завершення події. Наступний спаринг «Динамо» буде показано за тією схемою, що виправдала себе попереднього разу: спочатку відео-резюме 1-го тайму (робиться в перерві поєдинку); потім таке ж резюме 2-го тайму. Це, як говориться, за гарячими слідами. А за годину-дві на порталі з'явиться розгорнутий звіт про матч і коментарями гравців та тренера. І, звичайно, журналіста Динамо Київ WEB TV.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер