Клубний магазин: акваріум і футболки-вишиванки

Клубний магазин: акваріум і футболки-вишиванки

Місяць тому в урочистій атмосфері було відкрито клубний магазин ФК «Динамо» (Київ). Про перші підсумки його роботи розповів директор комерційного центру «Динамо» Андрій Петренко.

«У нас представлено широкий сегмент товарів, які можуть задовольнити смаки найвишуканішого вболівальника. Зараз ми навмисно зменшили ціни на деяку продукцію, щоб кожен фанат міг придбати бажане. Наприклад, ціна на «рози» (шарфи) лише 45 гривень, тоді як по місту середня вартість даного товару приблизно 60 гривень, - пояснює Петренко. – Адже ми думаємо не лише про прибуток, але й про фінансові можливості наших уболівальників».

Асортимент товару представлений у двох категоріях. Середній сегмент – ретро-колекція футболок починаючи із 1927 року, дати заснування клубу, і до 1986 року. Дорогий сегмент – товари фірми Adidas. У наявності є оригінальні футболки всіх гравців «Динамо», різноманітне спортивне екіпірування. Магазин надає додаткову послугу для відвідувачів – нанесення власних прізвищ на футболки.

На даний момент керівництво магазину веде переговори з компанією Adidas щодо постачання нових дитячих колекцій спортивного одягу. «Діти мають виховуватися в динамівському дусі. На жаль, ми не можемо зараз запропонувати товари для дітей, але над цим активно працюємо і, я гадаю, наступна колекція в нас буде також дитячого розміру. Ще ми плануємо додати багато аксесуарної частини товару, а саме - вимпели, де будуть представлені всі гравці клубу, тренери, президент. Очікується розширення сегменту посуду, ювелірних виробів. Хочемо робити значки зі срібла, золота для vip-клієнтів. Плануємо випуск листівок із гравцями, щоб уболівальникам було зручно отримувати автографи. Почали співпрацю з однією з провідних поліграфічних компаній України, яка друкує листівки. Маємо намір випускати пазли, плакати, календарі з автографами», - додав Петренко.

Ще однією родзинкою магазину є великий акваріум з логотипом футбольного клубу «Динамо» у вигляді м'яча. Це товар ручної роботи, тому й ціна його відповідна – 39500 гривень. «Враховуючи факт, що в нас є вболівальники, які можуть дозволити подібну покупку, ми й представили цей товар у магазині. З vip-сегменту варто звернути увагу також на футболки-вишиванки ручної роботи, їх робить дівчина-майстер із Яремчи. Це дорогий виріб, на нього йде багато часу, і він, до речі, має дуже хороший попит».

ФК «Динамо» не має наміру зупинятися на досягнутому. Тут Андрій Петренко відкрив секрет: «Днями я був у Борисполі, де вів переговори із керівництвом аеропорту, щоб повітряні ворота міста були представлені його символом – футбольним клубом «Динамо». Керівництво аеропорту сприйняло відкриття філіалу магазину з ентузіазмом й обіцяло допомогти. Тепер наше головне завдання – зробити магазин більш досконалим. Зараз ми працюємо і вчимось одночасно. Аналізуємо продажі товару, вивчаємо споживчий попит і прагнемо розвиватися в усіх напрямках. Зараз наша пріоритетна мета - наситити магазин товаром».

Окрім розвитку магазину ФК «Динамо» має намір зробити ще один прорив – відкрити у спальних районах Києва спортивні паби під брендом «Динамо». Щоб кожен матч команди можна було дивитися в колі близьких за духом людей, щоб кожен уболівальник пишався своєю командою.

Двері клубного магазину «Динамо» відчинені для всіх уболівальників щодня з 9.00 до 21.00 . Приходьте і будьте ближчими до улюбленого клубу!

Яна Котик, спеціально для Інформаційного відділу ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер