КМ. «Динамо» – «Адана Демірспор» – 0:0

КМ. «Динамо» – «Адана Демірспор» – 0:0

У неділю, 19 лютого, київське «Динамо» провело додатковий контрольний матч на турецькому зборі – проти місцевого «Адана Демірспора».

Зустріч із п’ятою командою турецької Суперліги стала 11-м спарингом у рамках підготовки київського «Динамо» до другої частини сезону. У попередніх матчах динамівці здобули 6 перемог, одного разу зіграли внічию та тричі програли.

Вже на перших хвилинах гри проти турецької команди кияни активно пішли до воріт суперників. Перріс прострілював до центру воротарського майданчика, проте захисники «Адана Демірспора» винесли м’яч, а з ударом Гармаша з меж штрафного впорався голкіпер.

Турки відповіли небезпечним пострілом із лінії штрафного від екс-динамівця Юнеса Беланда, який є одним із найкращих бомбардирів команди Вінченцо Монтелли (6 голів і 5 асистів у 19-ти матчах поточного сезону). Руслан Нещерет дотягнувся до м’яча, який прямував під поперечину, та перевів його на кутовий.

Згодом голкіпера «Адана Демірспора» потурбував Сидорчук ударом із лінії штрафного, а далі – почергово спробували пробити Гармаш і Волошин, проте захисник воріт турецької команди діяв надійно. Також динамівці кілька разів небезпечно розігрували стандарти, проте спроби ударів по воротах підопічних Вінченцо Монтелли були заблоковані. А дальній постріл Сидорчука пройшов поруч зі стійкою.

Наприкінці першої половини поєдинку у штрафному «Динамо» перед подачею кутового спалахнула суперечка між командами, яку рефері довелося заспокоювати за допомогою попереджень. Запекла боротьба на футбольному полі, попри товариський характер матчу, продовжилася і в другому таймі, який не транслювався на вимогу турецької сторони.

Команди демонстрували рівну гру та обмінялися моментами, однак рахунок у сьогоднішньому матчі відкритий не був. Юсуф Ердоган двічі пробивав над поперечиною воріт спочатку Нещерета, а згодом – Моргуна, тоді як голкіпер «Адана Демірспора» перехопив небезпечний простріл Вівчаренка з лівого флангу. Окрім того, Нещерет врятував динамівські ворота після удару суперника в падінні з гострого кута та рикошета.

Отже, нулі на табло – такий результат зафіксував фінальний свисток арбітра. Наступний контрольний матч у динамівській програмі підготовки запланований вже на завтра – о 16:00 за київським часом наша команда розпочне зустріч із латвійським ФК «Рига».

Контрольний матч

«Динамо» (Київ, Україна) – «Адана Демірспор» (Адана, Туреччина) – 0:0

Склад «Динамо»: Нещерет (Моргун, 77) – Караваєв (Малиш, 81), Попов (Сирота, 57), Дячук (Бурда, 73), Дубінчак (Вівчаренко, 57) – Сидорчук (к) (Яцик, 73), Гармаш (Андрієвський, 73), Буяльський (Царенко, 57), Н.Волошин (Боль, 89), Перріс (Беніто, 57) – Ванат (Супряга, 73).

Попередження у «Динамо»: Караваєв (18), Гармаш (43), Сидорчук (41), Попов (43).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер