КМ. «Динамо» – «Аріс» – 4:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» – «Аріс» – 4:0. Звіт про матч

У неділю, 16 липня, київське «Динамо» провело черговий контрольний матч у рамках навчально-тренувального збору в Австрії. Суперником «біло-синіх» став найсильніший клуб Кіпру – «Аріс» із Лімасолу.

Обидві команди розпочали поєдинок без особливого завзяття. Кіпріоти одного разу спробували своє щастя дальнім ударом, але він вийшов занадто неточним, а от у динамівців нічого не складалося ані з гри, ані після розіграшу стандартних положень. З іншого боку, на полі було багато дрібних фолів, а в середині першого тайму гравець «Аріса» грубо зіграв ззаду в ноги Дубінчаку, через що на полі ледь не виникла бійка – а Владислав, на щастя, лише відбувся переляком та продовжив гру.

Перший по-справжньому небезпечний момент виник біля воріт «Динамо». Після передачі з лівого флангу Споляріч отримав м'яч на лінії воротарського майданчика, але за відчайдушної протидії Попова пробив, на щастя, над поперечиною. «Біло-сині» відповіли своїм моментом, коли Буяльський після передачі Кабаєва пробив із меж штрафного майданчика повз ворота.

А відкрити рахунок вдалося незадовго до перерви капітану нашої команди, причому все для взяття воріт він зробив сам. Сидорчук завдяки високому пресингу відібрав м’яч у суперника неподалік від чужого штрафного майданчика, увійшов до володінь суперника та точно пробив повз воротаря – 1:0.

Перший тайм завершився мінімальною перевагою динамівців, а ледь розпочалася друга половина, як наша команда подвоїла перевагу. Буяльський знайшов перед штрафним майданчиком Беніто, нігерієць не зміг пробити по воротах із першої спроби, тож віддав пас лівіше на Шапаренка. Микола віддав м’яч у відповідь на Беніто, який уже цього разу був без опіки та точно пробив у верхній кут – 2:0.

На куражі динамівці продовжували атакувати, при цьому фактично нічого не дозволяючи супернику біля власних володінь. Сидорчук ще один раз пробив по воротах, цього разу здалеку, але в рамку не поцілив, Буяльський, замикаючи навіс із правого флангу, пробив головою в руки воротарю.

В один із моментів самозаспокоєність киян ледь не зіграла з ними злий жарт. Захисники «біло-синіх» дозволили Брауну прийняти передачу перед штрафним майданчиком, прицілитися та пробити по воротах, але, на щастя, нашу команду врятувала хрестовина.

Підопічні Мірчі Луческу зробили висновки та подібних вольностей супернику більше не дозволяли. Самі ж продовжували шукати щастя попереду. Трохи не пощастило Караваєву, удар якого прийняла на себе стійка, Царенко з перспективної позиції трохи не поцілив у кут.

А змінити на рахунок на табло вдалося Волошину, причому зробив він це двічі під шаленою зливою. В обох випадках Назару асистував Караваєв, який «вирізав» ідеальні за точністю передачі з правого флангу, і хавбек киян у дотик замикав їх із близької відстані.

У підсумку, 4:0 – чергова розгромна перемога «Динамо» на зборі. Кияни в хорошому настрої продовжують готуватися до нового сезону.

Контрольний матч

«Динамо» – «Аріс» – 4:0

16.07.2023. Леобен, стадіон PSD Arena

«Динамо»: Бущан (Нещерет, 79) – Тимчик, Біловар (Боль, 79), Попов (Дячук, 79), Дубінчак – Сидорчук (Царенко, 66), Шапаренко (Шепелєв, 66), Буяльський (Андрієвський, 66), Кабаєв (Діалло, 61), Лєднєв (Волошин, 61) – Беніто (Караваєв, 66).

«Аріс» (стартовий склад): Баджі, Вандерсон, Яндал, Медіуб, Сане, Шоке, Браун, Деметріу, Споляріч, Монтнор, Степінські.

Голи: Сидорчук (42), Беніто (48), Волошин (88, 90+1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер