КМ. «Динамо» – «Політехніка» – 2:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» – «Політехніка» – 2:0. Звіт про матч

У восьмому контрольному матчі на зимовому зборі в Туреччині динамівці зіграли з «Політехнікою» (Ясси), яка йде на другій позиції в другому дивізіоні Румунії.

Учора динамівці впевнено здолали в спарингу північномакедонський «Сілекс» - 4:0 (хет-триком відзначився Олександр Караваєв, ще один м’яч – на рахунку Антона Царенка). У сьогоднішній зустрічі Мірча Луческу випустив зі стартових хвилин інший склад, надавши ігровий час здебільшого молодим футболістам – представникам динамівської команди U19.

Зустріч розпочалася зі вшанування пам’яті загиблих у турецькій трагедії – команди розгорнули прапор Туреччини та вшанували хвилиною мовчання жертв смертоносних землетрусів, що сколихнули цю країну.

На початку гри динамівці діяли активно та намагалися захопити ініціативу, проте найкращий шанс відзначитися у першому таймі створили гравці «Політехніки». На 11-й хвилині поперечина врятувала ворота «Динамо» після кутового та удару від Харрісона.

Кияни відповіли ударом Назара Волошина, який пробив вище воріт після ефектного входу до штрафного, пострілами Яцика та Супряга, а також гострими виходами Супряги на ворота Бринзи (проте в обох випадках був зафіксований офсайд).

Втім, і «Політехніка», яка діяла другим номером, йшла в атаку при першій же нагоді – зокрема, Крістя небезпечно пробивав по воротах Моргуна, але не влучив у ціль.

На 32-й хвилині один із випадів «біло-синіх» став гольовим. Андрієвський розпочав атаку «Динамо», віддавши пас по лівому флангу на Дубінчака, а Влад переправив м’яч у центр штрафного на Назара Волошина, який у дотик вразив дальній кут – 1:0.

Наприкінці першого тайму відмінний момент мав Супряга, який вирвався сам на сам із голкіпером «Політехніки», проте не зумів переграти опонента у ближньому двобої.

Перша частина другого тайму пройшла у рівній боротьбі та майже без загострень біля воріт. А на 65-й хвилині пресинг із боку динамівців призвів до подвоєння рахунку. Антон Царенко скористався непорозумінням між захисниками «Політехніки» та перехопив м’яч, вийшов на голкіпера та влучно пробив повз нього – 2:0!

На останню 25-хвилинку матчу тренерський штаб «Динамо» випустив майже повністю оновлений склад – і невдовзі «Динамо» отримало шанс розвинути успіх. На ударній позиції опинився Шепелєв, проте влучив у поперечину.

Відповіді «Політехніки» не довелося чекати – Мартац потурбував підступним ударом Ігнатенка, який замінив у рамці воріт Моргуна. Фінальні хвилини матчу пройшли у спокійному темпі, і свисток арбітра зафіксував перемогу «Динамо» - 2:0.

Наступний контрольний поєдинок у тренувальній програмі киян заплановано на 14 лютого, коли наша команда зустрінеться з узбекистанським «Пахтакором».

Контрольний матч

«Динамо» (Київ) – «Політехніка» (Ясси) – 2:0 (1:0)

«Динамо»: Моргун - Гусєв, Боль, Дячук, Дубінчак - Андрієвський, Яцик, Царенко, Беніто, Н.Волошин - Супряга. Склад із 67-й хвилини: Моргун (Ігнатенко , 77) - Малиш, Попов, Сирота, Вівчаренко – Яцик (Василець, 77), Шепелєв, Лонвейк, Н.Волошин, Кабаєв – Горбач (Царенко, 87).

«Політехніка» (стартовий склад): Бринза - Куадіо, Тінку, Катанец, Фініца, Вашварі, Крістя, Роман, Муссі, Хлістей, Харрісон.

Голи: Н.Волошин (32), Царенко (65).

Попередження: Дячук (48) – Крістя (30).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер