КМ. «Динамо» – «Рига» – 1:1. Звіт про матч

КМ. «Динамо» – «Рига» – 1:1. Звіт про матч

У понеділок, 20 лютого, київське «Динамо» провело черговий контрольний матч у рамках підготовки до поновлення сезону. Суперником «біло-синіх» став один із найсильніших клубів Латвії – ФК «Рига».

Обидві команди розпочали матч активно, обмінюючись атаками, але моменти почали виникати біля воріт Нещерета. Спочатку Ауреліо з меж штрафного майданчика потужно пробив над поперечиною, а потім дуже неточного удару з карної зони завдав Рамірес.

Динамівці почали створювати небезпеку ближче до середини тайму. Удару Яцика від кута штрафного майданчика забракло влучності, а після гострого прострілу Вівчаренка з флангу Супрязі не вистачило самої малості, аби дотягнутися до м’яча та замкнути з близької відстані.

Наприкінці тайму знову відкривати рахунок могла «Рига». Після розіграшу кутового м’яч долетів до Раміреса, який пробив по воротах метрів із 10-ти, але Нещерет парирував небезпечний постріл ногою. Тож на перший тайм команди пішли без забитих м’ячів.

 Другий тайм розпочався з атак «Риги». І якщо удару Ауреліо з-за меж штрафного майданчика забракло влучності, то Йоїч вдало замкнув навіс партнера із правого флангу, поціливши головою точно в кут – 0:1.

Тренерський штаб «біло-синіх» зробив кілька замін, після чого моменти почали виникати й біля воріт рижан. Зокрема, активним був Гармаш – спочатку удар Дениса з лінії штрафного майданчика заблокував захисник, а згодом воротар парирував перед собою потужний удар півзахисника, але Ванат не встигнув на добивання.

За кілька хвилин у Владислава був ще один супермомент. Царенко із глибини класним пасом закинув м’яча на форварда, який перебував у штрафному майданчику, Ванат перекинув воротаря, який кинувся в ноги, але підстрахувати встигнув захисник, який вибив кулю з лінії воріт.

Рижани відповіли своїми двома небезпечними моментами. В одному з моментів гравцю атаки латвійського клубу забракло влучності, аби поцілити в кут із 10-ти метрів, а потім уже свою майстерність продемонстрував Нещерет, парирувавши прямий удар зі штрафного з 22-х метрів.

І все ж динамівцям вдалося відігратися. Пройшла атака киян правим флангом, партнери знайшли у штрафному майданчику Царенка, який прибрав двох опонентів та з лівої ноги поклав м’яч точно під стійку – 1:1.

У підсумку – бойова нічия. Попереду на динамівців чекають ще тренувальні дні та контрольний матч із чемпіоном Латвії «Валмієрою», який запланований на 23 лютого.

Контрольний матч

«Динамо» – «Рига» – 1:1

«Динамо»: Нещерет – Вівчаренко (Дубінчак, 46), Боль (Дячук, 80), Сирота, Малиш (Караваєв, 46) – Андрієвський, Яцик (Гармаш, 58), Царенко, Перріс (Беніто, 58), Волошин – Супряга (Ванат, 58).

«Рига» (стартовий склад): Пурінс, Нгом, Черномордійс, Бабец, Талла, Юрковскіс, Ауреліо, Йоїч, Ньянг, Сойсало, Рамірес.

Голи: Царенко (79) – Йоїч (54).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер