КМ. «Динамо» – «Сілекс» – 4:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» – «Сілекс» – 4:0. Звіт про матч

У суботу, 11 лютого, київське «Динамо» провело черговий спаринг у рамках турецького етапу підготовки до другої частини сезону. Суперником підопічних Мірчі Луческу став представник чемпіонату Північної Македонії – «Сілекс».

«Біло-сині» почали матч із позиції сили, високо пресингуючи суперника та активно йдучи великими силами вперед. Навіс від Кабаєва адресата не знайшов, після ефектної передачі від Сидорчука зовсім трохи не вистачило Караваєву, аби замкнути з близької відстані.

Але за кілька хвилин Олександру все ж вдалося відзначитися. Вівчаренко увірвався до штрафного майданчика та пробив по воротах, воротар парирував, але першим на добиванні опинився Караваєв, переправивши м’яча у ворота – 1:0.

Трохи згодом автор забитого м’яча схибив із перспективної позиції, але за кілька хвилин усе ж забив вдруге в матчі. Цього разу Лонвейк перехопив м’яча в центрі поля, Гармаш швидко знайшов пасом Караваєва, а той, обігравши захисника у штрафному майданчику, пробив повз воротаря – 2:0.

А перед самою перервою рахунок було доведено до розгромного. Лонвейк намагався прокинути м’яча повз захисника, але опонент зіграв рукою на лінії штрафного майданчика, і арбітр, незважаючи на протести македонської команди, призначив пенальті. До «точки» підійшов Караваєв, і ударом під стійку оформив хет-трик – 3:0.

Після перерви динамівці продовжували володіти ініціативою. Щоправда, із точністю були проблеми – Гармаш пробив вище воріт після навісу Караваєва, а дальній удар Сидорчука заблокував суперник. Ближче до середини другого тайму футболісти «Сілекса» теж «прокинулися» і створили ледь не єдину небезпеку за весь матч біля воріт «Динамо», однак Катаніч, замикаючи головою навіс із правого флангу, пробив поруч зі стійкою.

А от динамівці змогли відзначитися ще раз. І якщо Беніто не пощастило переграти воротаря з близької відстані, то Царенко виявився вправнішим, доправивши м’яча у ворота після того, як голкіпер парирував перший удар Антона з району 11-метрової позначки – 4:0.

У підсумку, 4:0 – «Динамо» відкриває ігрову програму другого тренувального збору в Туреччині з упевненої перемоги. Наступний матч «біло-сині» проведуть уже завтра, коли зіграють із румунською «Політехнікою» з міста Ясси.

«Динамо» (Україна) – «Сілекс» (Північна Македонія) – 4:0

«Динамо»: Нещерет (Моргун, 66) – Малиш (Гусєв, 66), Попов (Боль, 66), Сирота (Дячук, 66), Вівчаренко (Дубінчак, 66) – Сидорчук (Андрієвський, 66), Шепелєв (Царенко, 66), Кабаєв (Яцик, 66), Караваєв (Беніто, 66), Лонвейк (Волошин, 66) – Гармаш (Супряга, 66).

«Сілекс» (стартовий склад): Божиновські – Льямаларі, Петкоскі, Рістескі, Маневскі, Серафімовскі, Рамані, Мілосавлєвич, Рістовскі, Турчин, Гіоргієвскі.

Голи: Караваєв (21, 30, 43, пен.), Царенко (89).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер