КМ. «Динамо» U19 – «Берлін Атлетік 07» U19 – 1:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» U19 – «Берлін Атлетік 07» U19 – 1:0. Звіт про матч

У четвертому за ліком спарингу із п’яти, запланованих на тренувальному зборі «Динамо» U19 у Туреччині, підопічні Ігоря Костюка зустрілися з юнацькою командою «Берлін Атлетік 07». Зазначимо, що до юнацького складу із першої команди приєдналися захисники Костянтин Вівчаренко та Олександр Яцик, причому перший одразу вийшов у стартовому складі.

Через погодні умови команди були вимушені змінити ігрове поле, адже протягом усього дня йшов сильний дощ. За зливи та сильного вітру командам і довелося грати. Саме через це матч розпочався на 15 хвилин пізніше запланованого часу.

У перші хвилини поєдинку активнішими були німці, а ефективнішими – динамівці. Якщо атаки суперника ударами по воротах не завершувалися, то ледь не перший випад киян привів до взяття воріт: Царенко отримав м’яч справа, увірвався до штрафного майданчика та влучним ударом вразив дальній кут, вивівши свою команду уперед. Команда Ігоря Костюка продовжила грати у свій футбол, кілька разів до воріт виходив Діалло, але справа до акцентованого удару не дійшла.

Спроби німців теж буди далекими від успішних. Хороша можливість подвоїти рахунок у нашої команди була після перспективного прострілу Вівчаренка зліва, але ані Діалло, ані Блізніченко не встигли дістатися м’яча, щоб замкнути цю передачу. Цілив у дальній кут Діалло, але м’яч пролетів поруч із дальньою стійкою.

За 10 хвилин до свистка на перерву команди обмінялися небезпечними моментами: у динамівців на простріл Вівчаренка не зміг відгукнутися Попов, хоча перебував поруч з воротами та йому ніхто не заважав спрямувати м’яч у сітку. А у німців з лівого краю штрафного майданчика завдавав Рогеро – Ігнатенко після відскоку від стійки м’яч забрав.

Другий тайм теж пройшов у хорошому темпі та високих швидкостях, проте командам дещо заважав сильний вітер. Потенційно гольових моментів більше було у динамівців, у тому числі і виходи один на один з воротарем суперника, але жоден із них забитим м’ячем не завершився.

Наша команда більше володіла м’ячем, хороші закидання робив Блізніченко, добре проривався до воріт Царенко, на ударних позиціях опинялися Попов та Діалло, але до фінального свистка рахунок так і не змінився.

У підсумку – 1:0 – перемога «Динамо» у четвертому контрольному матчі на турецькому зборі.

Контрольний матч

«Динамо» U19 – «Берлін Атлетік 07» U19 – 1:0 (1:0)

«Динамо»: Ігнатенко, Вівчаренко (Танчак, 46), Філатов, Дячук, Малиш, Гаджук, Мельниченко (Скрипник, 85), Царенко, Діалло, Блізніченко, Попов.

«Берлін Атлетік 07» U19 (стартовий склад): Плат, Іракі, Екмекі, Дундар, Ізкі, Сехніоглу, Сатісі, Резуані, Карабіїк, Рогеро, Рмієх.

Гол: Царенко (5).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер