КМ. «Динамо» U19 – «Демреспор» (Туреччина) – 2:1. Звіт про матч

КМ. «Динамо» U19 – «Демреспор» (Туреччина) – 2:1. Звіт про матч

У неділю, 23 січня, юнацька команда «Динамо», яка готується до матчу раунду плей-оф Юнацької Ліги УЄФА проти іспанського «Депортиво», провела перший контрольний поєдинок на тренувальному зборі в Туреччині.

Суперником підопічних Ігоря Костюка став представник місцевого аматорського чемпіонату – «Демреспор». Суперник розпочав поєдинок активно, але небезпечні моменти першими створили динамівці. Традиційно активним попереду був Діалло, який сміливо брав на себе ініціативу, а Попову навіть вдалося на 10-й хвилині відправити м’яча у ворота після того, як голкіпер парирував удар Яцика з меж штрафного майданчика, але арбітр із зрозумілих лише йому причин не зарахував гол.

Незважаючи на товариський статус поєдинку, справжні пристрасті вирували на полі. У середині першого тайму Діалло зчепився з одним із суперників і довго не міг заспокоїтися, хоча партнери стримували його, в результаті чого обидва «бійці» отримали по попередженню. Ще в одному епізоді гравець турецької команди ногою зачепив голову Танчака, і добре, що вдалося уникнути серйозного розсічення.

Якщо жорсткої боротьби та фолів вистачало, то про небезпечні моменти цього сказати не можна. Захисник «Демреспора» в останній момент завадив Блізніченку завдати удару з меж штрафного майданчика, а Попов завершував швидку атаку ударом у кут, який воротар парирував на кутовий – це все, що можна згадати до завершення першого тайму.

У перерві тренерський штаб «біло-синіх» вказав підопічним на певні помилки, особливо у грі в атаці, і з поновленням гри моменти один за одним почали виникати біля воріт турецької команди. Яцик із близької відстані перевірив реакцію голкіпера, удар Скрипника з меж штрафного майданчика було заблоковано, а Діалло ударом метрів із 25-ти поцілив у стійку.

Нарешті, тиск «біло-синіх» приніс свої плоди на 67-й хвилині. Динамівці заробили кутовий, Мегді, який тільки-но вийшов на заміну, навісив на лінію воротарського майданчика, а там Дячук головою переправив м’яча в кут повз воротаря – 1:0.

А на 74-й хвилині підопічні Ігоря Костюка подвоїли свою перевагу. Асистентський дубль записав на свій рахунок марокканець Мегді, який знову вдало навісив із кутового, а Микита Лєднєв вистрибнув вище за всіх та головою переправив м’яча у ворота – 2:0.

За кілька хвилин «Демреспор» відіграв один гол. Після серії помилок у центрі поля атакуючі гравці турецької команди вийшли на ворота «біло-синіх», і Кайя з-за меж штрафного майданчика точно пробив у кут воріт – 2:1.

Загалом Ігор Костюк задіяв у першому спарингу в 2022 році задіяв 25 гравців – трьох воротарів та 22 польових. А от рахунок до фінального свистка більше не змінювався – мінімальна перемога юнацької команди «Динамо», яка, напевно, задаватиме тон подальшій роботі на тренувальному зборі.

Тренувальний збір у Туреччині, перший контрольний матч

«Динамо» U19 – «Демреспор» (Туреччина) – 2:1

«Динамо» U19: Ігнатенко (Тугай, 31; Погорілий, 63) – Бенедюк (Малиш, 46), Філатов (Балаба, 69), Дячук (Опанасенко, 69), Танчак (Єременко, 74) – Мельниченко (Скрипник, 46; Василець, 82), Царенко (М. Лєднєв, 63), Яцик (Гаджук, 63), Блізніченко (Слесар, 46), Діалло (Мегді, 66) – Попов (Горбач, 46; Уваров, 85).

Голи: Дячук (67), М. Лєднєв (74) – Кайя (77).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер