КМ. «Динамо» U19 – «ІФ Люсенг» – 1:2. Звіт про матч

КМ. «Динамо» U19 – «ІФ Люсенг» – 1:2. Звіт про матч

У п’ятницю, 18 лютого, юнацька команда «Динамо» провела черговий спаринг на турецькому зборі. Суперником підопічних Ігоря Костюка став представник четвертого дивізіону Данії – «ІФ Люсенг».

«Біло-сині» спробували зі старту поєдинку захопити ініціативу, але вже на 10-й хвилині пропустили у свої ворота. Після вкидання з ауту динамівці не змогли далеко вибити м’яча, сфера була доставлена назад до штрафного майданчика, де захисники не вгледіли за нападником «Люсенга», і той пробив із близької відстані повз Нещерета – 0:1.

Киянам, які розпочали матч у експериментальному складі, особливо нічого не вдавалося попереду. Забійний момент, аби зрівняти рахунок, мав Блізніченко, який замикав дальню стійку після закидання з правого флангу та рикошету від голови захисника, але з близької відстані пробив набагато вище воріт, ще в одному епізоді Горбач замикав навіс, але з меж штрафного майданчика пробив головою поруч зі стійкою.

На 28-й хвилині данська команда була близькою до того, аби подвоїти свою перевагу – суперники зіграли у стінку, нападник вискочив до воріт фактично віч-на-віч із Нещеретом, але пробив повз стійку.

А за десять хвилин «біло-синім» все ж вдалося забити. Гаджук зіграв на підбиранні, протиснувся крізь двох суперників, при цьому зберігши м’яч під контролем, та пробив з-за меж штрафного майданчика, поціливши в кут – 1:1.

Другий тайм розпочався з курйозу, який призвів до ще одного пропущеного динамівцями голу. Уваров вирішив віддати передачу назад на Ігнатенка, який замінив Нещерета в перерві, Денис намагався вибити м’яча, але влучив у суперника, який пішов у пресинг, і сфера відлетіла до сітки воріт – 1:2.

Динамівці не хотіли миритися з таким розвитком подій, але грамотні дії суперника в захисті мінімізували небезпеку біля воріт данської команди. За такої ситуації хорошим рішенням могли стати дальні удари, але і з ними у «біло-синіх» не складалося – зокрема, як у Ель Хамліші, який пробив повз ворота.

Утім, після того, як підопічні Ігоря Костюка збільшили темп, моменти почали виникати біля воріт данців. Спочатку Скрипник вискочив до воріт, але, пробиваючи зльоту з кута воротарського майданчика, спрямував м’яча вище воріт. Ще в одному епізоді Блізніченко після передачі з правого флангу пробивав із меж штрафного майданчика, воротар парирував, той же Скрипник зіграв на добиванні, але й Іллі не вдалося переграти голкіпера. Як і Уварову, який пробивав метрів із 15-ти.

Тож, упевнена гра воротаря «Люсенга» не дозволила динамівцям забити ще один м’яч та врятувати матч. У підсумку, 1:2 – поразка підопічних Ігоря Костюка, які до завершення турецького збору планують провести ще один спаринг.

Контрольний матч

«Динамо» U19 – «ІФ Люсенг» (Данія) – 1:2

«Динамо» U19: Нещерет (Ігнатенко, 46), Танчак, Філатов, Балаба, Опанасенко, Гаджук (Мельниченко, 60), М.Лєднєв (Ель Хамліші, 36), Скрипник, Кремчанін (Уваров, 46; Ноа, 82), Блізніченко (Тетеря, 82), Горбач (Попов, 46).

Голи: Гаджук (38) – (10), (48).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер