КМ. «Динамо» U19 – «Решица» – 3:2. Звіт про матч

КМ. «Динамо» U19 – «Решица» – 3:2. Звіт про матч

Після перемоги над «Депортиво» у стиковому матчі Юнацької ліги УЄФА «Динамо» U19 повернулося до Туреччини, де розпочало другий збір у рамках підготовки до відновлення сезону.

Ігрову програму збору динамівці сьогодні відкрили спарингом із представником третього румунського дивізіону – командою «Решица» з однойменного міста.

У першому таймі зустрічі Ігор Костюк випустив експериментальний склад, в якому були задіяні гравці 2005 року народження, залучені до проходження збору з юнацькою командою – Балаба та Кремчанін. Незважаючи на майже рівну гру у першій половині матчу, футболісти «Решиці» переважали динамівців за кількістю та гостротою створених моментів, які вони зуміли втілити у два забиті м’ячі.

На 26-й хвилині після довгої діагоналі з глибини поля на правий фланг послідувала подача до штрафного, де захисники «Динамо» дозволили гравцеві суперників Драгічану завдати удару та відкрити рахунок.

А наприкінці тайму Ілля Скрипник із фолом зупинив знову ж таки Драгічану, який ввірвався до штрафного з правого флангу, за що арбітр призначив пенальті у ворота «Динамо». До 11-метрової позначки підійшов Медіоп та легко переграв Ігнатенка, який залишився на місці, тоді як гравець «Решиці» пробив у кут.

Румуни могли досягти й ще більшої переваги в рахунку – на початку матчу гравець «Решиці» опинився на ударній позиції впритул до воріт, однак у тому моменті був зафіксований офсайд, а під завісу першого тайму Ігнатенко перевів на кутовий дальній удар із лівого флангу, який прямував під поперечину.

У другому таймі на полі з’явився склад «Динамо», більш наближений до основного – і гра перемістилася на половину поля «Решиці». Вже на старті 45-хвилинки Самба Діалло вирвався з-під опіки захисників на ворота, однак задалеко відпустив від себе м’яч, дозволивши голкіперу заволодіти ним.

Свій другий шанс на 51-й хвилині Самба вже використав, прийнявши передачу від Антона Царенка, обігравши захисника та відправивши м’яч у дальній кут.

У моменті з другим голом киян асистував також Царенко – цього разу Діалло пропустив простріл Антона з правого флангу далі на Артема Бенедюка, який вколотив м’яч у сітку воріт, відновивши паритет у матчі.

А ще за 10 хвилин Діалло зробив дубль і вивів «Динамо» уперед, завдавши удару з того ж таки лівого напівфлангу штрафного, а захисник «Решиці», намагаючись вибити м’яч, зрізав його у свої ворота.

В останній третині тайму темп гри знизився, хоча Діалло ще намагався за рахунок своєї швидкості вирватися на ударну позицію, а Яцик завдавав удару з відскоком від газону із меж штрафного, на який зреагував воротар.

У підсумку – 3:2, «Динамо» U19 відігралося після невдалого першого тайму та розпочало другий збір із вольової перемоги.

Контрольний матч

14.02.2022. СК «Екодизайн» (Анталія)

«Динамо» U19 – «Решица» - 3:2 (0:2)

«Динамо» U19 (перший тайм): Ігнатенко – Танчак, Філатов, Балаба, Опанасенко – Гаджук, Скрипник, Мегді, Кремчанін, Блізніченко – Уваров.

(другий тайм): Моргун – Малиш, Дячук, Боль, Бенедюк – Бражко, Яцик, Царенко, Діалло, Волошин – Горбач.

Голи: Діалло (51, 73), Бенедюк (63) – Драгічану (26), Медіоп (39, пен.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер