КМ. «Динамо» U19 - «Інтер Берлін» U19 (Німеччина) – 3:1. Звіт про матч

КМ. «Динамо» U19 - «Інтер Берлін» U19 (Німеччина) – 3:1. Звіт про матч

У вівторок, 31 січня, юнацька команда «Динамо» провела черговий спаринг у рамках навчально-тренувального збору в Туреччині. Суперниками підопічних Ігоря Костюка стали юнаки німецького клубу «Вільмерсдорф».

Динамівці активно розпочали поєдинок, і вже на 8-й хвилині створили перший небезпечний момент. Кремчанін зі штрафного з правого флангу поцілив у поперечину, м’яч відскочив у поле, але на добивання ніхто з партнерів не встигнув. Майже відразу той же Кремчанін ще мав одну нагоду, виконуючи штрафний удар, але цього разу м’яч полетів повз ворота.

«Біло-сині» продовжували активно пресингувати суперника аж до чужих воріт. В одному з епізодів Шарай виходив на ворота, але голкіпер «Вільмерсдорфа» вчасно залишив свої володіння та вибив м’яча. Але все ж динамівцям вдалося швидко відкрити рахунок. Знову в центрі уваги опинився Кремчанін – Дмитро прийняв передачу на правому фланзі, пройшов до штрафного майданчика, розхитав кількох захисників та з правої ноги точно спрямував м’яча під дальню стійку – 1:0.

Підопічні Ігоря Костюка продовжували володіти тотальною перевагою. Бенедюк ледь не забив ударом із гострого кута, ще в одному епізоді фланговий захисник «Динамо» завдяки пресингу міг підловити суперника при розіграші удару від воріт, але забракло самої малості, а Янчишин лише дивом не замкнув із воротарської зони простріл Кремчаніна.

Тож, маючи безліч моментів, на перерву «Динамо» пішло, маючи мінімальну перевагу. А ледь розпочався другий тайм, як суперник ледь не з першого моменту в матчі зрівняв рахунок, реалізувавши швидку атаку – 1:1.

Відразу динамівці знову могли виходити вперед. Відібравши м’яча у суперника, Зоренко обіграв воротаря, але з гострого кута бити не став, а навісив на дальню стійку на Янчишина – той пробив, але воротар встигнув повернутися та перевів на кутовий. Ще в одному епізоді тому ж Зоренку трохи не вистачило, щоб замкнути гострий простріл зі штрафного.

Загалом, нападник був активним і мав ще кілька нагод – зокрема, після скидки Бойченюка пробив із лінії штрафного майданчика поруч із дев’яткою. Але забити другий м’яч судилося не йому – Гусєв прострілив із правого флангу від лицьової лінії, Горбач не дістав, а Слесар замкнув дальню стійку.

Утім, активний Зоренко все ж домігся свого трохи згодом. Після навісу з лівого флангу форвард випередив воротаря та буквально з метру заштовхав м’яча вже в порожні ворота, встановивши остаточний рахунок – 3:1.

Додамо, що на матчі був присутній президент Динамо, а також тренерський штаб першої команди.

Контрольний матч

«Динамо» U19 - «Вільмерсдорф» U19 (Німеччина) – 3:1

«Динамо»: Ігнатенко (Погорілий, 46), Бенедюк (Гусєв, 32), Балаба (Філатов, 32), Сизонюк (Балаба, 66), Єременко (Бенедюк, 66, Тетеря, 83), Подейко (Маткевич, 59), Василець (Малиш, 59), Грохольський (Горбач, 59), Кремчанін (Слесар, 46), Янчишин (Бойченюк, 59), Шарай (Зоренко, 46).

Голи: Кремчанін (16), Слесар (66), Зоренко (75) – (50).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер