КМ. «Динамо» U19 – «Вождовац» – 1:3. Звіт про матч

КМ. «Динамо» U19 – «Вождовац» – 1:3. Звіт про матч

Юнацька команда «Динамо» провела перший контрольний матч у рамках навчально-тренувального збору, що «біло-сині» проводять у Туреччині. Суперником підопічних Ігоря Костюка стала доросла команда представника вищого дивізіону Сербії – «Вождоваца».

«Біло-сині» пропустили в першому таймі двічі. Спочатку опоненти скористалися помилкою в обороні й поцілили у кут воріт ударом із середньої дистанції, а незадовго до перерви після провалу динамівців у центрі форвард «Вождоваца» вискочив на ворота та пробив без шансів для Погорілого.

На останніх хвилинах першого тайму хороший момент, аби відквитати один м’яч, мали й «біло-сині». Горбач пробив зі штрафного метрів із 20-ти, воротар парирував перед собою, а потім зреагував і на добивання Бенедюка з близької відстані.

Із поновленням гри повністю змінений склад «Динамо» відразу створив момент. Зоренко після пасу врозріз вийшов до воріт по місцю правого інсайду, але переграти воротаря у ближньому бою не зміг. У подальшому гра відбувалася переважно на половині поля підопічних Ігоря Костюка. Активність сербських футболістів призвела до чергового виходу на ворота, і форвард перекинув м’яча через Авраменка, який кинувся в ноги.

Після третього пропущеного м’яча динамівці стали більше атакувати. Наприкінці зустрічі «біло-сині» заробили штрафний у 20-ти метрах від воріт, трохи лівіше від центру. Кремчанін пробив у стінку, але м’яч відскочив до Зоренка, який прострілив у центр, куди набіг той самий Кремчанін та зльоту увігнав м’яча до сітки.

Додамо, що на матчі були присутні тренер юнацької збірної України Юрій Мороз, спортивний директор «Динамо» Резо Чохонелідзе та тренер першої команди «біло-синіх» Олександр Шовковський.

Контрольний матч

«Динамо» U19 – «Вождовац» (Сербія) – 1:3

«Динамо» U19 (перший тайм): Погорілий, Малиш, Філатов, Бенедюк, Гусєв, Саленко, Маткевич, Слесар, Янчишин, Василець, Горбач.

«Динамо» U19 (другий тайм): Авраменко, Бойченюк, Балаба, Сизонюк, Котуха, Єременко, Тетеря (Шарай), Грохольський, Кремчанін, Подейко, Зоренко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер