КМ. «Динамо» - БАТЕ – 1:1. Звіт про матч

КМ. «Динамо» - БАТЕ – 1:1. Звіт про матч

Суперники досить активно почали гру, і перший небезпечний момент створили білоруси. Розібравшись із двома захисниками, форвард БАТЕ пробив із правого кута штрафного, але Бущан відбив.

Кияни відповіли небезпечним прострілом справа від Караваєва на Русина, але воротар суперника також був на висоті і вчасно ліквідував небезпеку.

Після активного початку команди збавили оберти. Було багато боротьби, але без моментів. Реальний шанс для взяття воріт утратив Нехайчик. Павло, після пасу з глибини, виявився за спинами захисників «Динамо», але переграти Бущана один в один не зумів.

Удача ж посміхнулася саме киянам. Після позиційної атаки Шапаренко передачею відправив у забіг правим краєм штрафного Кендзьору. Поляк, наздогнавши м'яч, прострілив у район 11-метрової позначки, звідки Вербич у падінні завдав сильного удару в протихід голкіперу.

До кінця тайму швидкості команд ще понизилися. Єдиний небезпечний момент після гола Вербича також створили кияни, коли Русин метрів із 15 пробив несильно і точно в руки воротарю.

Відразу після перерви чудовий обвідний удар вийшов у Дуелунда, але, в не менш ефектному стрибку, голкіпер витягнув м'яч із верхнього кута.

Данець, як і зазвичай, був досить активний на чужій половині поля, але однієї активності було замало. А ось БАТЕ свій шанс використав повністю. Драгун увірвався до штрафного, але в боротьбі із Шепелєвим опинився на газоні. Сам постраждалий чітко виконав вирок.

Кияни відповіли ударами Вербича та Дуелунда, але в обох випадках Чичкан зіграв бездоганно. У відповідь БАТЕ виконав небезпечний штрафний із лівого флангу, але і тут Бущан упорався.

Виграти цей матч могла як одна, так і інша команда. За декілька хвилин до кінця суперники обмінялися неймовірно небезпечними моментами - Вербич пробив вище з меж штрафного, а Скавиш із гострого кута пробив поруч зі стійкою.

Фінальний кутовий біля воріт БАТЕ, як і фінальний штурм воріт динамівцями, виявився безрезультатним. 1:1 - бойова нічия.

Контрольний матч

11.02.2020. Туреччина, м. Белек, поле «Cornelia Belek». 50 глядачів

«Динамо» - БАТЕ – 1:1 (1:0)

«Динамо»: 1. Бущан, 94. Кендзьора, 30. Шабанов, 4. Попов, 16. Миколенко, 5. Сидорчук (18. Андрієвський, 71), 8. Шепелєв, 10. Шапаренко (99. Дуелунд, 46), 7. Вербич, 20. Караваєв, 43. Русин.

БАТЕ (стартовий склад): 35. Чичкан, 4. Філіпович, 14. Копитович, 21. Філіпенко, 3. Настич, 25. Бага, 8. Драгун, 18. Віллюмссон, 33. Нехайчик, 9. Дубаїч, 22. Стасевич.

Голи: Вербич (34) – Драгун (68, з пенальті)

Попередження: Кендзьора (84) - Стасевич (55)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер