КМ. «Динамо» - Білорусь (U19) - 5:0

КМ. «Динамо» - Білорусь (U19) - 5:0

Кияни з перших хвилин взяли м'яч під контроль і нав'язали супернику свою гру. Футболісти «Динамо» багато комбінували на чужій половині поля і наносили удари здалеку, з якими справлявся голкіпер.

Ближче до середини тайму суперник став діяти активніше, включив швидкості і став пресингувати по всьому периметру поля. Незважаючи на активність білорусів, захисники киян з легкістю справлялися з цим.

На 25-ій хвилині Цітаїшвілі відкрив рахунок в матчі. Отримавши м'яч зліва і змістившись в центр, Георгій «хитнув» захисника і з робочої лівої ноги пробив точно в дальній нижній кут воріт.

Сідклей подвоїв перевагу киян на 38-й хвилині. Бразилець обігрався з Надольським на лінії штрафного майданчика, на замаху поклав на газон суперника і вразив верхній кут воріт.

У перерві гості змінили майже весь склад, в той час як «Динамо» заміни робило поступово. На старті другої 45-хвилинки два моменти не використав Янаков, а Цітаїшвілі програв свою дуель голкіперу. Прекрасний шанс відзначитися дальнім ударом був у Шапаренка, але його постріл прийняла на себе поперечина.

Але ще три м'ячі побували у воротах білорусів. Янаков з меж штрафного пробив між двома захисниками, а голкіпер зреагувати не встиг.

Потім, практично з тієї ж позначки, контратаку через центральну зону завершив Ісаєнко.

П'ятий гол на рахунку Шапаренко, який, в черговий раз і з тієї ж позиції, що і два попередніх голи, реалізував свій шанс ударом в дальній кут.

Контрольний матч

13.08.2019. с.Віта-Литовська, НТБ «Динамо». 50 глядачів

«Динамо» - Білорусь (U19) - 5:0 (2:0)

«Динамо»: Малиш (Слуцький, 67), Кузик (Дмитрук, 75), Романчук, Хондак, Сідклей (Шелест, 46), Кадірі, Мащенко (Янаков, 46), Шапаренко, Надольський (Бражко, 64), Цитаїшвілі, Ісаєнко .

Голи: Цитаїшвілі (25), Сідклей (38), Янаков (80), Ісаєнко (81), Шапаренко (83).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер