КМ. «Динамо» - «Борац» - 4:1. Звіт про матч

КМ. «Динамо» - «Борац» - 4:1. Звіт про матч

Перший тайм виявився досить бідним на події. «Динамо» з перших хвилин захопило ініціативу і почало створювати небезпечні моменти біля чужих воріт. Незважаючи на перевагу, стовідсоткових моментів «біло-сині» створили не так уже й багато.

Слід згадати потрійний момент, коли по черзі Шепелєв і Русин пробивали в каркас воріт, а удар Дуелунда прийняв на себе голкіпер. До слова, данець був чи не найбільш небезпечним гравцем «Динамо» в першому таймі. Усього у Міккеля було три моменти, але двічі він пробивав у воротаря і ще раз - у захисника. «Борац» тим часом створив усього один потенційно небезпечний момент, але форвард боснійської команди програв Бойку свою дуель сам на сам.

Єдиний гол забив Миколенко. Захисник вчасно підключився до атаки своєї команди лівим флангом і вдало реалізував навіс Кендзьори з правого флангу.

Після перерви Олексій Михайличенко провів вісім замін, залишивши на полі лише Бойка, Дуелунда і Шапаренка. Кияни продовжили гнути свою лінію і кількість трансформувалася в якість.

Спершу Кадірі, який зазвичай багато б'є по воротах із середньої та дальньої дистанцій, зважився на постріл метрів із 20-ти. Удар вийшов не найсильнішим, але футболіст «Динамо» вдарив безпосередньо з-під захисника і точно в дальній нижній кут. Голкіпер зреагував і навіть торкнувся м'яча, але для порятунку воріт цього виявилося недостатньо.

У наступній атаці «біло-синім» удалося довести рахунок до розгромного. Караваєв отримав м'яч із глибини, прискорився, увірвався у штрафну з правого флангу і прострілив уздовж лінії воротарського на Соля. Іспанському форварду, який кількома хвилинами раніше з вигідної позиції пробив у стійку, цього разу нічого не завадило спрямувати м'яч у порожні ворота.

Чудовий м'яч забив де Пена. Карлос увірвався у штрафну зліва і в дотик лівою ногою вколотив сферу в ближню дев'ятку. Слід відзначити прекрасну, зрячу, передачу Соля на партнера.

Свій гол забили і боснійці. Сухоручко невдало підкотився під суперника, і арбітр призначив 11-метровий. Пробивати взявся капітан «Бораца» Враньєш і поклав м'яч максимально щільно до правої стійки. Бойко напрямок польоту м'яча вгадав, але не дотягнувся.

У той час, що ще залишався, гра заспокоїлася, команди відверто догравали матч. Єдиним спалахом активності був момент Враньєша, який за пару секунд до фінального свистка опинився сам на сам із Бойком, але пробив повз ворота.

4:1 - перемога «Динамо» з великим рахунком.

Контрольний матч

09.02.2020. м. Белек, поле «Gloria Serenity». 50 глядачів

«Динамо» - «Борац» - 4:1 (1:0)

«Динамо»: Бойко, Кендзьора (Караваєв, 46), Шабанов (Сирота, 46), Попов (Романчук, 46), Миколенко (Піварич, 46), Сидорчук (к) (Андрієвський, 46), Шепелєв (Кадірі, 46), Шапаренко (Мащенко, 57), Дуелунд (Сухоручко, 57), Вербич (де Пена, 46), Русин (Соль, 46).

«Борац» (стартовий склад): Лулич, Галич, Йованович, Янічич, Чосич, Данілович, Мілутінович, Мірич, Зількич, Враньєш (к), Вуяклія.

Голи: Миколенко (43), Кадірі (54), Соль (56), де Пена (66) – Враньєш (71, з пенальті).

Попередження: Вербич (40), Андрієвський (85) – Янічич (86).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер