КМ. «Динамо» — «Кайрат» — 2:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» — «Кайрат» — 2:0. Звіт про матч

Дощ, який йшов протягом усього матчу, а також поле не найкращої якості, помітно позначалися на діях обох команд. Суперники почали матч активно: динамівці залучали фланги, але захисники діяли надійно, а у алмаатинців більше за інших старався екс-динамівець Есеола, який і сам бив по воротах, і небезпечні штрафні заробляв. В одному з моментів де Пена, виконуючи кутовий, намагався закрутити м'яч у ворота, але воротар був готовий до такого та врятував свою команду.



Після перерви тренерський штаб «Динамо» традиційно для нинішнього збору повністю змінив склад. Незабаром після поновлення гри Піварич, пам'ятаючи про свої бомбардирські подвиги у спарингу з брестським «Динамо», пробив із кількох метрів, але воротар парирував постріл динамівця. Утім, відкрити рахунок динамівцям усе ж удалося на 53-й хвилині — Буяльський прострілив справа, а Каргбо з кількох метрів спрямував м'яч у ворота.



Динамівці продовжували атакувати. Шапаренко пробив по воротах метрів із семи після скидки партнера, але воротар парирував, а на 74-й хвилині «біло-синім» удалося провести атаку-близнюка першої гольової, і знову Каргбо замкнув простріл Буяльського з правого флангу.



На жаль, у цьому епізоді нападник отримав травму, і його на ношах винесли з поля. Замість нього ж на вістрі атаки вийшов... голкіпер Кучерук. Утім, за відведений час Владислав результативними діями не запам'ятався.



У підсумку «Динамо» завершує перший підготовчий збір перемогою й у хорошому настрої вирушає додому. Футболісти та тренерський штаб кілька днів побудуть із рідними, а вже 2 лютого повернуться на берег Середземного моря та продовжать підготовку до поновлення другої частини сезону.

Контрольний матч

28.01.2020. Белек (Туреччина), Gloria Sports Arena Belek, Белек

«Динамо» (Київ, Україна) — «Кайрат» (Алма-Ата, Казахстан) — 2:0

«Динамо» (1-й тайм): Бойко, Миколенко, Сирота, Попов, Кендзьора, Сидорчук, Шепелєв, Дуелунд, Цитаїшвілі, де Пена, Соль.

«Динамо» (2-й тайм): Бойко, Вівчаренко, Кадар, Забарний, Караваєв, Андрієвський, Кадірі, Шапаренко, Піварич, Буяльський, Каргбо (Кучерук, 85).

Голи: Каргбо (53, 74).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер